Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tydzień temu wysłałem mojej byłej żonie oficjalne żądanie ujawnienia kto jest ojcem mojego starszego dziecka. Ciekaw jestem co odpisze. Kilka dni temu odebrała - ma 7 dni na odpowiedź.

Ale nieważne co napisze - i tak to jest początek wielkiej batalii prawnej - do której jestem bardzo dobrze przygotowany.

Panowie - róbcie testy i nie dajcie się wmanewrować. W przypadku konfliktu i tak zawsze to Wy usłyszycie że to Wasza wina :D I nigdy, przenigdy nie przyznawajcie się, że wiecie - o ile nie zamierzacie podjąć działań.

#pieklomezczyzn

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 3
✨️ Autor wpisu (OP): @Przypadkowy a kto powiedział, że się wyrzeknę? Przez zachowanie ex 3 osoby są poszkodowane. Ja, dziecko i nieświadomy ojciec. Jak sądzisz jakie dziecko będzie miało zdruzgotane poczucie tożsamości jeśli okaże się, że "mamusia" nie ma żadnego planu "B", żeby powiedzieć kto jest jej tatusiem? "Nie wiem"?

Matkę wezwałem również do konsultacji psychologicznych, mediacji w zakresie opracowania planu poinformowania dziecka w możliwie najlepszy dla niego sposób. Dziecko
  • Odpowiedz