Aktywne Wpisy

MonazoPL +158
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz
FrizPL_ +522
Macie swoje wolne media xD
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
źródło: d1601edbd464c018e00077277e6f98070b2aab999885c153ba99f77151f43cf5
Pobierz

Temat: WIATR
Udało się skończyć choć można by dalej poprawiać w nieskończoność, na żywo chyba ciut lepiej, wiatr we włosach :V, zanim usunęłam farfocle z gumowania to też fajnie wyglądało jak latający piasek ;)
#rysujzwykopem #art #tworczoscwlasna #rysunek
źródło: wlosyrysunek
PobierzSwoją drogą, wygląda jak moja koleżanka, bardzo xD
:o nieźle, tu akurat na podstawie foto z neta przerobionego, oryginał mial oczy zamknięte, to jakieś ładne oczy poszukałam osobno, usta itp też troche zmieniłam
@Ytarka: xd
@Aou:
@Ytarka
Słyszysz? Mam zadanie poboczne (ʘ‿ʘ)
@Ytarka daj znać jak poszło ;) swoją drogą podoba mi się prezentacja prac w poście do głosowania, wszystkie duże że dobrze widać
@Init0 być może, nie odbiega bardzo od reference photo imo, i jeszcze tam zwężalam bo bylo szerzej ale proporcje to nie moja mocna strona, być może też potęguje to wrażenie fakt że z prawej strony wlosy zasłaniają
coś mi tu nie gra, jakbys byla laską i wrzuciła swoją pracę to na pierwszym planie byłaby twoja japa
A mnie się wydaje że twój komentarz ma jakiś dziwny problem, bo jesteś na tagiu z zabawą w konkurs dla amatorów, a wytykasz dziewczynie i wielce się dziwisz że są błędy.
Szkic jest świetny i .moim zdaniem już wygranym 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ