Wpis z mikrobloga

• 2
@Ytarka: dzięki ()

:o nieźle, tu akurat na podstawie foto z neta przerobionego, oryginał mial oczy zamknięte, to jakieś ładne oczy poszukałam osobno, usta itp też troche zmieniłam
  • Odpowiedz
  • 3
@Meeeh: dzięki, miło mi ʕʔ
@Ytarka daj znać jak poszło ;) swoją drogą podoba mi się prezentacja prac w poście do głosowania, wszystkie duże że dobrze widać
@Init0 być może, nie odbiega bardzo od reference photo imo, i jeszcze tam zwężalam bo bylo szerzej ale proporcje to nie moja mocna strona, być może też potęguje to wrażenie fakt że z prawej strony wlosy zasłaniają
  • Odpowiedz
@Silver86 a bo ja ślepa, zawsze miałam problem z tymi mikro podglądami i musiałam jakieś fikołki ze screenami robić, żeby się przyjrzeć. No więc Teraz robię jeszcze więcej screenów i fikołków, żeby się przyjrzeć, ale jeśli nie tylko mi to robi różnicę, to bardzo se cieszę! ((oo))
  • Odpowiedz
@Init0:

wydaje sie ze twarz ma jakies dziwne proporcje, ten policzek z lewej strony jakis giga szeroki wyszed

A mnie się wydaje że twój komentarz ma jakiś dziwny problem, bo jesteś na tagiu z zabawą w konkurs dla amatorów, a wytykasz dziewczynie i wielce się dziwisz że są błędy.
Szkic jest świetny i .moim zdaniem już wygranym ()
  • Odpowiedz