Silver86
#wyzwanieplastyczne 05/25
Temat: WIATR

Udało się skończyć choć można by dalej poprawiać w nieskończoność, na żywo chyba ciut lepiej, wiatr we włosach :V, zanim usunęłam farfocle z gumowania to też fajnie wyglądało jak latający piasek ;)

#rysujzwykopem #art #tworczoscwlasna #rysunek
317
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
I.....0
@Silver86: wydaje sie ze twarz ma jakies dziwne proporcje, ten policzek z lewej strony jakis giga szeroki wyszedl
9
Aou
@ka-lol czekamy do poniedziałku na analizę podobieństw
8
Meeeh
@Silver86: w końcu coś pozytywnego na mirko, super rysunek
8
Ytarka
@Silver86 ja screena zrobiłam, żeby jej do twarzy w poniedziałek przyłożyć xDD
7
k.....l
screena zrobiłam, żeby jej do twarzy w poniedziałek przyłożyć xDD

@Ytarka: xd
7
Ytarka
@Silver86 piękne!

Swoją drogą, wygląda jak moja koleżanka, bardzo xD
5
biialas
@Silver86: #
coś mi tu nie gra, jakbys byla laską i wrzuciła swoją pracę to na pierwszym planie byłaby twoja japa
4
Silver86
Silver86 Autor
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
Ytarka
@Silver86 z jakiegoś powodu jego wykopowe imię nie zawiera „praktyk” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
k.....l
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
3
k.....l
czekamy do poniedziałku na analizę podobieństw

@Aou:
@Ytarka
Słyszysz? Mam zadanie poboczne (ʘ‿ʘ)
3
Silver86
@Meeeh: dzięki, miło mi ʕ•ᴥ•ʔ
@Ytarka daj znać jak poszło ;) swoją drogą podoba mi się prezentacja prac w poście do głosowania, wszystkie duże że dobrze widać
@Init0 być może, nie odbiega bardzo od reference photo imo, i jeszcze tam zwężalam bo bylo szerzej ale proporcje to nie moja mocna strona, być może też potęguje to wrażenie fakt że z prawej strony wlosy zasłaniają
3
Ytarka
@ka-lol @Aou złożę odpowiedni raport! xd
3
Ytarka
@Silver86 a bo ja ślepa, zawsze miałam problem z tymi mikro podglądami i musiałam jakieś fikołki ze screenami robić, żeby się przyjrzeć. No więc Teraz robię jeszcze więcej screenów i fikołków, żeby się przyjrzeć, ale jeśli nie tylko mi to robi różnicę, to bardzo se cieszę! (⌒(oo)⌒)
3
Silver86
@takitamtam: kurcze pisałam komentarz i mi skasowało :E, także w skrócie ten zajął 5g akurat, a ogólnie to mi 4-10g schodzi, zależy od wielu czynników, no i jak komuś portret robię też się bardziej przykładam i to zajmuje czas, szkic, warstwy, detale itp, ktoś by pewnie machnął i w 2 godz, ale też im szybciej czasem chcę to gorzej wychodzi
@Zorheta błędy zawsze jakieś tam są pewnie, i można
3
f9JXBEArQ2H4TKl
f9JXBEArQ2H4TKl
Ladnie ale moje ai robi lepsze w kilka s xd
3
Silver86
@f9JXBEArQ2H4TKl: nie powiedzialabym ze dokładnie tak samo, AI nie wymaga żadnego trudu, skilla, lat ćwiczeń nie raz, emocji autora, jeśli ktoś woli masowo generowane obrazki to ok ma do tego prawo, czy tworzy tylko dla zarobku, dla mnie to coś co lubię, czasem się mogę przez to wyrazić, tylko nie pisz że ty stworzyłeś/aś, tylko z pomocą AI, niech prace AI sobie porównują z innymi pracami AI, tak samo rysunek
3
Silver86
@f9JXBEArQ2H4TKl: możliwe choć to smutna perspektywa, to rozumiem ze to samo spotka piosenkarzy, aktorów itp, i są osoby co z tego żyją z rysunku i mają dużo zamówień, albo tatuażysci, ja nie zarabiam na tym, choć bym sie nie obraziła gdyby ktoś chciał u mnie coś kupic bo na razie z pracą lipa, kilka rysunków sprzedałam kiedyś, to hobby przyjemność ale też praca i trud, i co innego rysować swoje
3
Ytarka
@teoretyk_peklunku

daj numer do kolesżanki

musiałaby mnie bardzo wkur#wiać, a to dobra dziewczyna jest
3
Silver86
@Ytarka: dzięki (。◕‿‿◕。)

:o nieźle, tu akurat na podstawie foto z neta przerobionego, oryginał mial oczy zamknięte, to jakieś ładne oczy poszukałam osobno, usta itp też troche zmieniłam
2