Aktywne Wpisy

w__x +236
Stan Wykopu Anno Domini 2026
#wykop #polska #ciekawostki #moderacjacontent #nowywykop #internet #20latwykopu
@m__b @wykop Dlaczego to robicie?
Dlaczego niszczycie ten portal, nie zależy Wam na tym, żeby działał i funkcjonował? Czemu celowo robicie wszystko, żeby zabić Wykop po
#wykop #polska #ciekawostki #moderacjacontent #nowywykop #internet #20latwykopu
@m__b @wykop Dlaczego to robicie?
Dlaczego niszczycie ten portal, nie zależy Wam na tym, żeby działał i funkcjonował? Czemu celowo robicie wszystko, żeby zabić Wykop po
źródło: IMG_20260410_203352
Pobierz
lubie-sernik +67
źródło: 1000053019
Pobierz

Miesiąc temu rozstałem się z dziewczyną po kłótni, podczas której powiedziałem wiele bolesnych i krzywdzących słów. Byliśmy razem przez cztery lata. Jestem w niej bardzo zakochany i od tamtej pory próbuję na wszelkie sposoby ją odzyskać. Niestety, nie chce ze mną rozmawiać – zablokowała mnie, całkowicie się odcięła.
Byłem jej pierwszym partnerem. Plany na wspólną przyszłość były dla niej czymś realnym – mówiła o ślubie, dziecku, o tym, że już czas. Zawsze powtarzała, że chce spędzić ze mną życie.
Jest najcudowniejszą osobą, jaką kiedykolwiek spotkałem.
Dwa tygodnie po rozstaniu powiedziała mi, że spotyka się już z kimś nowym – ma nowego chłopaka. To był dla mnie ogromny cios, zupełna psychiczna rozsypka. Uważam, że to raczej relacja na pocieszenie, próba wypełnienia pustki po mnie.
Nie wiem co dalej robić, jak naprawić to co popsułem.
Tęsknię za nią. Kocham ją nadal.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
źródło: IMG_8486
Pobierzkto mu powie?
@mirko_anonim
Co do odzyskiwania kogokolwiek to to tak nie działa. Życie to nie bajka z Disney’a czy jakiś film romantyczny. Jesli ktoś zrywa
PS. Bolesne
Pewnie już miała 2 miesiące przed rozstaniem, a twój wybuch był spowodowany jej manipulacjami, żeby było, że rozstaliście się z twojej winy i żeby bez wyrzutów sumienia mogła związać się z tamtym - baby takie właśnie są.
@mirko_anonim: Jeśli po czteroletnim związku ma nowego chłopa w dwa tygodnie to znaczy tylko tyle że bolcował ją już wcześniej
Śmieci same się wyniosły, masz teraz przynajmniej spokój.
źródło: NGZmYTE4YSY7Dy9nak9sM3hXez0sFmJlL09jdmoFfH9qFXYyLFgrNT8dNnoiRjs3OxopejVYYSYqBHYidBsqLikdNTU8GysqOAg9eyYDKnc_CGpkaA0qcDlAbWUnVWMmPFtoeXEBf3M8CzhlfQN8dHgQ
PobierzPatrzysz na całą układankę z perspektywy emocji, żalu, straty, samotności i pustki.
Pewnie będąc w związku też byłeś zaślepiony - może nawet głupio zakochany. \
A może faktycznie jesteś bucem i to wszystko jest Twoja wina :)
Tak czy srak, coś z Tobą jest "nie tak", dla własnego spokoju ducha oraz Twojej następnej partnerki powinieneś porzadnie zaadresować to co siedzi w Twojej głowie.
@mirko_anonim: xdddddd, tak i po 2 tygodniach skacze po innym
Musisz ogarnąć, że to nie bylo nic magicznego, a po prostu przezywasz syndrom tej jedynej. Ja przez kilka pierwszych rozstań mialem dokladnie to samo, ze nie mogłem potem o łasce zapomnieć przez grube miesiące. Teraz natomiast znając ten mechanizm, i to ze granie na litość dziala dokladnie w drugą stronę, jeśli chce sie kogoś odzyskać (najczęściej i tak nie ma sensu). Dla ludzi strata jest często nie do zniesienia,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero