Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
racjonalny-kronikarz-79: Pomijając kwestie światopoglądowe, czy ktoś jest za lewicą czy prawicą, to jest niesamowite, że połowa stwierdziła, że “tak, tak, kibol to odpowiedni najwyższy reprezentant naszego kraju” - kraj już nie tylko z kartonu, ale kulturowo to patostreamerka wygrała, wielka Polska MMA-owska ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A ja tu całe życie myślałem “kurde, trzeba uważać żeby jakiejś foty z tanim piwem nie mieć na Facebooku z młodych lat, bo mi
  • Odpowiedz
Tak piecze, że już na wojnę domową się szykujesz? XD

@potatolot: trudno, żeby nie piekło, jak za prezydenta mamy kibola, wyłudzacza i kłamcę, który będzie przeszkadzał rządowi rządzić w sytuacji, gdy u sąsiada mamy wojnę. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Przypadkowy to że nie podpisał wszystkiego nie oznacza że przeszkadzał, popatrz sobie ile podpisal a ile odrzucił od momentu zmiany wladzy. No ale jak rządzi KO to już podpisujący prezydent nikomu nie przeszkadza i było o nim cicho przez ostatnie dwa lata.

Co oznacza trwalszy przeciwnik? Jeżeli będzie robił na złość rządowi bez lepszych argumentów to strzeli sobie w kolano. Póki co to tylko przypuszczenia, nic więcej, zobaczymy czy się sprawdzi.
  • Odpowiedz