Aktywne Wpisy

lubie-sernik +34
Mam w nodze 12 śrub i dużą tytanową płytkę bo nie umiem jeździć na hulajnodze.
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
Od prawie dwóch lat kuśtykam, nie zginam nogi i nie prostuje w pełnym zakresie. Co tydzień wydaje 270 zł na fizjoterapeutę (od dwóch lat).
Długo leżałem więc dużo przytyłem.
xD
źródło: 1000053030
Pobierz
salad_fingers +18

Jakis czas temu podczas wspolnego przejazdu poznalem rozowypasek. Zaczelismy sie spotykac i tak to juz trwaokolo 2 miesiace. Wlasciwie to z obu stron padaja juz deklaracje o wejsciu w #zwiazki. Jako ze ja mam 36 lat i jest to moja pierwsza blozsza relacja, ona 29 to czesto poruszamy tematy jakis planow na przyszlosc. I tutaj jest problem, bo np ona chce miec kiedys #wesele takie tradycyjne, gdzie sie tanczy, jest duzo ludzi natomiast ja nie lubie takich imprez, tanczyc nie umiem, jest to dla mnie cringe i nawet na weselu swojej siostry bylem raptem 2-3h i sie zmylem. Nie wiem czy jest sens inwestować czas gdy mamy tutaj juz zgrzyt ale z drugiej strony moze to jest po prostu p------a i to ja panikuje? #slub
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
A wg mnie to pierdoła, pójdziesz do szkoły tańca, wykujesz kilka kroków i noc jakoś minie.