Aktywne Wpisy
mkorsov +16
Kontynuuje remont małego domku na rod. Na dach jest położony gont bitumiczny (będzie jeszcze gasior z tego samego materiału). Wiatrownica i pas podrynnowy dają radę i nie będę montować rynien. Wszystko idzie bardzo powoli.
#rod #remontujzwykopem #budujzwykopem
#rod #remontujzwykopem #budujzwykopem
źródło: 1000004749
Pobierz
niegwynebleid +56
na razie wystarczy
działa automatyka i światło. sterowanie z komórki przez tuya bez problemu
#pergola zmontowana właściwie w 99% - pozostaje montaż rolet bocznych, co zajmie pewnie jeden ekstra dzień
wygląda świetnie, pewnie i premiowato
wszystkie części wysokiej jakości - nawet wykończenie dachu od góry tip top z dodatkowymi kątownikami zamykającymi konstrukcję - super
Montaż przedłużony bardzo przez podłączenie elektryki - skorzystałem ze swojego kabla bo mi został ogrodowy, w peszlu, gruby jak... gruby kabel.
działa automatyka i światło. sterowanie z komórki przez tuya bez problemu
#pergola zmontowana właściwie w 99% - pozostaje montaż rolet bocznych, co zajmie pewnie jeden ekstra dzień
wygląda świetnie, pewnie i premiowato
wszystkie części wysokiej jakości - nawet wykończenie dachu od góry tip top z dodatkowymi kątownikami zamykającymi konstrukcję - super
Montaż przedłużony bardzo przez podłączenie elektryki - skorzystałem ze swojego kabla bo mi został ogrodowy, w peszlu, gruby jak... gruby kabel.
źródło: arf3a8
Pobierz

Dawno do dziadków się nie wybrałem, rowerem oczywiście... Bez atrakcji się nie mogło obyć - dwie ulewy w jednym województwie, huragan w drugim...Ze sto, minimum, po mokrym, warto było czyścić rower 😅 Od dziadków do rodziców, hopek bez liku, a wiatru jeszcze więcej. Uczciwie się zgruzowałem do reszty. Lepsze takie warunki, niż deszcz, oczywiście. Początek, tak do Tokarni ,to czyste złoto, piękna trasa. Od Jędrzejowa do prawie Szczekocin DDR wzdłuż DK. Emocje jak na grzybo... W mazowieckim jakimś, no. Na końcowe sto kilometrów dołączył tata 🤗🤩 Jura wspaniała, jak zawsze zresztą! Rower odstawiony, w lipcu będzie bardziej potrzebny tam, gdzie jest teraz. Cały pomysł na te dwa dni wziął się z tego, że zaspany (polując w nocy na bilety EIP xd) zapomniałem o miejscu z rowerem 😁😅 Do tego przekroczyłem 3000 km, a dzisiaj popracowałem na gravelu nad Yardinho.
#kwadraty
Total tiles: 8405 -> 8561 (+156)
Max cluster: 3989 -> 3997 (+8)
Max square: 33x33 (-)
#squadratinhos
Squadratinhos: 96695 -> 98226 (+1531)
Yardinho: 5258 -> 5358 (+100)
Übersquadratinho: 35x35 (-)
#100km 9,10/2025
#200km 2/2025
#rowerowyrownik #wykopfocusclub #szosa #wykopscottclub #gravel
Skrypt | Statystyki