✨️ Obserwuj #mirkoanonim Miał ktoś operacje wzroku we Wrocławiu? Szukam kliniki, ale nie wiem jaką wybrać.
Optegra żąda łącznie 14k złotych za parę oczu (-5D i astygmatyzm), a inne kliniki mają różne ceny. EyeCenter na oławskiej pokazuje 4200zł na stronie. Najbardziej interesuje mnie pewność i bezpieczeństwo, dlatego skłaniam się ku optegrze, ale ciezko zweryfikować mi inne kliniki, bo wszystkie mają dość pozytywne opinie na znanymlekarzu. #wroclaw #laserowakorekcjawzroku #okulary #oczy #optyka #okulista #zdrowie #korekcjawzroku #soczewki
@mirko_anonim: EyeCenter pewnie robi w innej technologii, bardziej inwazyjny zabieg, dlatego ma sporo taniej. Ustal najpierw szczegóły zabiegu, potem porównuj ceny. edit: ja robiłem w optegrze z 8 lat temu i do tej pory jestem zadowolony.
@mirko_anonim teściowa miała przeszczep soczewek (czy coś takiego) w Spectrum przy Zaolziańskiej. Cała w skowronkach i wzrok, którego można pozazdrościć.
@mirko_anonim ja miałam w Optegrze kilka lat temu. Przez jakiś rok było 0, później zaczęłam nosić oksy koło -1, teraz ponad -2 mam okulary. To wciąż dużo mniej niż miałam pierwotnie, ale trochę smuteg.
Miał ktoś operacje wzroku we Wrocławiu? Szukam kliniki, ale nie wiem jaką wybrać.
Optegra żąda łącznie 14k złotych za parę oczu (-5D i astygmatyzm), a inne kliniki mają różne ceny. EyeCenter na oławskiej pokazuje 4200zł na stronie.
Najbardziej interesuje mnie pewność i bezpieczeństwo, dlatego skłaniam się ku optegrze, ale ciezko zweryfikować mi inne kliniki, bo wszystkie mają dość pozytywne opinie na znanymlekarzu.
#wroclaw #laserowakorekcjawzroku #okulary #oczy #optyka #okulista #zdrowie #korekcjawzroku #soczewki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
edit:
ja robiłem w optegrze z 8 lat temu i do tej pory jestem zadowolony.
Oczy robione jakieś 7 lat temu. Parę lat później przeszedłem bez problemu badania lotniczo-lekarskie klasy 1.