Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chciałabym kupić bliźniaka lub dom szeregowy pod Krakowem. Mam pracę hybrydową, muszę być w biurze 3 dni w tygodniu. Budżet około milion złotych wraz z kredytem. Z uwagi na to, że muszę się pojawiać w biurze, zależy mi na tym, żeby był w miarę dobry dojazd do Krakowa. W związku z powyższym mam do Was moi drodzy dwa pytania:

1. Czy uważacie, że bliźniak bądź dom szeregowy, to w moim przypadku dobra opcja, czy lepiej się zdecydować na mieszkanie w Krakowie?
2. Jakie miejscowości koło Krakowa są godne rozważenia? Chodzi mi o infrastrukturę na miejscu oraz dojazd do Krakowa. Idealnie by było, aby dojazd zmieścił się w 40 min.

Chciałabym również poznać opinie ludzi, którzy zdecydowali się na przeprowadzkę do bliźniaka lub szeregówki pod miastem - jakie są wasze doświadczenia? Był to dobry ruch, czy raczej zdecydowalibyście się na mieszkanie w Krakowie?

#nieruchomosci #dom #mieszkanie #krakow #korposwiat

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jakbym miał do wydania milion złotych, to na pewno rozglądałbym się za bliźniakiem albo szeregówką pod miastem. Nie kupisz w tej cenie fajnego mieszkania 70 metrowego w Krakowie, a przy bliźniaku/szeregówce jest taka szansa i to za metraż około 100 mkw.

Ja bym patrzył czy jest dojazd koleją dobry, bo autem to będziesz stać w korkach. I co z tego, że masz tylko 5 km do Krakowa, jak w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim kup w takim miejscu żebyś miał usługi też koło siebie; dobrze Ci tutaj sugerują ludzie Wieliczkę; weźmiesz na zadupiu to po każdą p------ę będziesz jeździł samochodem;
  • Odpowiedz