Aktywne Wpisy
ziemniak_na_export +173
Odchodzi moja kotka. Jest z nami 10 lat. Tydzień temu zaczęła mniej jeść, walczyliśmy o nią, ale dzisiaj przyszła diagnoza - chłoniak.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.
Jestem 30+ facetem, w gabinecie się rozkleilem, przy kobietach. Ale to było silniejsze ode mnie.
Kot ma wodobrzusze. Po interwencji weta jest lepiej, ale to chwilowe, potrwa pewnie do jutra. Nie jest w stanie agonalnym. Dostala tez porzadna dawke lekow przeciwbolowych, jest spokojna, teraz sobie drzemie. Nie czuje bólu, mam nadzieję.

Uli_Kunkel +180

Mam pytanie dot. kredytu hipotecznego. W sumie, to jeszcze nigdy w swoim życiu nie brałem jakiegokolwiek kredytu, nigdy nie brałem niczego na raty - no jedynie co przychodzi mi do głowy, to zapłać po z Allegro Pay.
Jako że w wieku 26 lat przydałoby się już pójść "na swoje" i opuścić dom rodzinny, to stwierdziłem, że chyba najlepszą opcją byłoby wzięcie kredytu hipotecznego i kupno jakiegoś mieszkania - bo chyba lepiej samemu je spłacać, aniżeli wynajmować coś i spłacać komuś innemu jego własny kredyt.
Zastanawiam się tylko nad tym, jak do tego wszystkiego podejść - od 13 lat mam konto w PKO BP i chyba też w tym banku wolałbym wziąć ten kredyt. Jak to wygląda, umawiam się z bankiem na spotkanie dot. kredytu, przychodzę i obgadujemy warunki? Na tym w skrócie to polega?
No i też najważniejsza kwestia, jak myślicie, korzystając z tych informacji, na jaką kwotę mógłbym otrzymać kredyt? 26 lat, bezdzietny, nigdy nie miałem problemów z płynnością finansową, długami, od 6 lat pracuję w IT na stanowisku Administrator Baz Danych, mam umowę o pracę na czas nieokreślony, moje miesięczne zarobki brutto to 7100 zł, mam wykształcenie wyższe techniczne mgr inż.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
#kredyt #kredythipoteczny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Matko Boska
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: Możesz skorzystać z kalkulatora mBanku i samodzielnie sprawdzić zdolność. Nie trzeba podawać danych osobowych https://form.mbank.pl/app/khs/index.htm