Wpis z mikrobloga

✨️ Jak szukać pracy w Krakowie?
Gdzie szukać pracy w Krakowie bo juz 9 miesięcy nie mam pracy a urząd pracy mnie jedynie wyrejestrował i nie mam pracy , olx , pracuj.pl , linked , gup oferty pracy , probowałem , jeszcze może ktoś ma jakis pomysł gdzie szukać ?
#praca
#bezrobocie
#cozrobic

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim skoro urząd pracy Cie wyrejestrowal, to albo odmowiles podjęcia pracy albo olewałes spotkania z doradcą zawodowym albo odmowiles udziału w jakims programie aktywizacji. To chyba Ci nie zależy na podjęciu zatrudnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°) ewentualnie masz nierealne oczekiwania w stosunku do swoich kwalifikacji i doświadczenia, bo akurat mężczyźnie jest prościej znaleźć jakąkolwiek pracę, szczególnie fizyczna.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): A jako inżynier budownictwa bo sie juz tak sporo błąkam bo wszędzie chcą po stażu a chciałem wziasc z urzędu to nie dali , jedynie dali prace przy sprzataniu jakąś to im powiedziałem że nie ma opcji , macie z 12 ofert pod mój zawód jedynie wymagane jest tam doswiadczenie ale to dajcie mi staż w tamtej firmie bo macie oferte i potem dalej bym sobie działał
  • Odpowiedz