✨️ Premie w banku – fakty i liczbyⒾ Pracuje w banku. Co roku dostajemy pewnie roczna. Mniej więcej to jest wysokość wypłaty. Kolejny rok z rzędu banki zarobiły miliardy. Ile dostaliśmy premii. Tyle samo tylko że dwa razy. Czyli jak górnicy 13 i 14 pensja. Szału nie ma bo mi wychodzi 6000 na rękę czyli 12 w sumie. Jakby ktoś był ciekawy
@mirko_anonim to nie banki zarobily tylko wy dla banków przez takie właśnie "premie". Sam w tym półświatku żyłem prawie 8 lat i po premi 1k za 100k ogarnięte poszedłem gdzie indziej
Leciało w dół jak głupie, w pierwsze dni listopada. Kupiłem, i jestem 10% na minusie :p Dziś, i wczoraj, sytuacja się lekko ustabilizowała, cena krąży wokół 6,60€. Za 7 dni ogłaszają wyniki finansowe. #ubisoft #gielda
Pracuje w banku. Co roku dostajemy pewnie roczna. Mniej więcej to jest wysokość wypłaty. Kolejny rok z rzędu banki zarobiły miliardy. Ile dostaliśmy premii. Tyle samo tylko że dwa razy. Czyli jak górnicy 13 i 14 pensja. Szału nie ma bo mi wychodzi 6000 na rękę czyli 12 w sumie.
Jakby ktoś był ciekawy
#bank #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt