Aktywne Wpisy

SilesianPill +110

LaudatorLibertatis +804
W trakcie sprawdzania biznesów Lewandowskiego natrafiłem na Rafała Collinsa i jego tajemnicze zniknięcie z kilku firm. Zapraszam na analizę biznesów Braci Collins, którzy występowali w TVN Turbo, dawali pracę Tomaszowi Komendzie, pokazywali się na balu charytatywnym swojej fundacji z Lechem Wałęsą i grali z WOŚP dając do licytacji rzekomo luksusowe zegarki stworzonej przez siebie marki Tismo Geneve.
Co jest w tle tych historii? Kilkanaście spółek w Polsce i Wielkiej Brytanii, wyrok karny, egzekucje
Co jest w tle tych historii? Kilkanaście spółek w Polsce i Wielkiej Brytanii, wyrok karny, egzekucje
źródło: posp2 20260406
Pobierz

Myślę nad zmianą pracy, ale niedługo z partnerką pewnie będziemy planować wziąć kredyt hipoteczny i zastanawiam się czy będzie to miało wpływ na decyzję.
Taki przypadek: Od kilku lat nieprzerwanie pracuję na UOP, ostatnio pracę zmieniałem rok temu i np. gdyby teraz we wrześniu zmienił znowu pracę ale nadal na UOP termin nieoznaczony, a od października składalibyśmy wniosek o kredyt to byłby jakiś problem? Czy jest jakiś minimalny czas jaki trzeba pracować na UOP czy jeśli jest to czas nieokreślony to bez różnicy?
#nieruchomosci #kredythipoteczny #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Dzięki za odpowiedzi, czyli tak jak zgadywałem mogą być komplikacje.
Robię w IT, wypłata 20k brutto, do tej pory każda robota w sporym korpo i kolejna praca pewnie też by była, ale chyba na ten moment jednak nie warto by było sięgać po te kilka k więcej jak mają robić problemy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Właśnie szkopuł tkwi w tym, że na ten moment to czekamy aż narzeczona dostanie przedłużenie UOPa na czas nieokreślony XD (najprawdopodobniej dopiero we wrześniu). Więc wziąć teraz to nie ma szans..., a przy okazji sam myślałem, że może i mi by się udało jeszcze wyrwać lepszą robotę.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: W zależności od banku są różne kryteria. Część z nich jest w