Aktywne Wpisy
MamMalegoSiurka +16
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz
XDD dość
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
co ja czytam właśnie za obrazek z newsem
Toc to by był materiał na serial z 5 sezonami 9.7/10 Na imbd
Jakaś typiarka se łapała typiary z wyrokami za p-----c domową, bo "skoro lubiły n---------ć męża to chce popatrzyć jak się biją"
A później *zmuszała* je do walk w podziemnych walkach czy tam "fight clubach" xD
źródło: 1000027483
Pobierz

Mam głupie pytanie. Mam 24 lata i nigdy nie byłem w klubie. Jestem zaproszony przez paru znajomych do klubu, ale mam pytanie, bo nie chcę ich pytać p takie rzeczy.
Czy w klubach łatwo wyłapać w gebę? Albo ile w tym prawdy, że gdy jest tłoczno można zostać ukłutym strzykawką z AIDS? Od czasu do czasu słyszałem o takich przypadkach i nie wiem co myśleć. Zawsze czytałem o jakiejś burdzie przy wejściu, pobiciu ect. Nie jestem jakimś słabeuszem, ale też nie jestem bykiem powyżej 190 cm, ani mistrzem pasa karate. Dlatego chciałbym się zapytać ludzi, którzy chodzili, lub chodzą, ile w tym prawdy? W sumie człowiek chciałby faktycznie się dobzre bawić w takim miejscu, ale bez jakiejś burdy.
#kiciochpyta #klub #kluby #pytanie #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: to akurat dobrze bo jak ktoś szuka awantury to nie rzadko zaczyna od najsłabszych lub dla odmiany