Wpis z mikrobloga

✨️ Moje zmagania w związku po 17 latach
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zalesie

Jestem z moją różową od 17 lat. Mam bardzo niska samoocenę i od zawsze miałem więc kiedy zwróciła na mnie uwagę byłem wniebowzięty. Niestety ona id zawsze nie przejawiała potrzeby ani chęci bliskości. Zawsze byłem typem romantyka - robiłem jej niespodzianki, przygotowywałem kanapki do pracy z liscikami miłosnymi, zasmakowałem kolacją że świecami a ona zawsze miala na to w------e. Od 7 lat mamy dziecko ale doszedłem do ściany - ona po prostu taka jest i nic się nie zmieni w tym temacie a mi brakuje zwykłego przytulania. Miałem nadzieję że znajdę na portalu że śmiesznymi obrazkami jakąś mirabelke z którą mógłbym miło spędzić czas ale jak teraz to piszę to widzę jak bardzo bezsensowny jest to post I że żadna kobieta nie chciałaby się spotykać z takim gościem. Nie zencie się...

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam bardzo niska samoocenę i od zawsze miałem

@mirko_anonim: możliwe że przez swoje patologiczne użalanie się i zachowywanie jak kobieta sam doprowadzasz do tego że ona nie chce mieć z tobą kontaktu. to jest taka podstawa podstaw którą bym sprawdził na twoim miejscu.

jeśli to naprawisz i nic to nie zmieni, to bardzo możliwe że zostałeś wybrany na zapchaj dziurę czyli w skrócie: BAD ENDING.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ale jak ona się zachowuje z tego opisu to nic nie wynika. Czy ona się awanturuje jak próbujesz się przytulić, czy masz pretensje o to, że ona nic nie inicjuje. Zostawia cię samego w domu z dzieckiem i idzie do psiapsółek czy wraca zmęczona do domu i po cichu zajmuje się domem i dzieckiem.
I w zasadzie najważniejsze. Przyszedłeś na wykop się wyżalić dla samego wyżalenia czy szukasz porady?
  • Odpowiedz