✨️ Opinie o CAROLINA HERRERA Bad Boy Extreme – Czy to tylko ja?Ⓘ Moja przyjaciółka jest ogromną pasjonatką perfum, ma całą szafkę zawaloną flakonami.
Doradziła mi zakup CAROLINA HERRERA Bad Boy Extreme, twierdząc, że to najładniejszy męski zapach, jaki kiedykolwiek czuła. Zaufałem i kupiłem w ciemno. Niestety… zupełnie nie trafia w mój gust. Dla mnie to taki 5/10 – nie jest brzydki, ale zupełnie nie mam ochoty go nosić ani czuć na sobie.
I teraz pytanie: czy to ja jestem kompletnym bezguściem, czy ten zapach rzeczywiście jest średni? Jeśli ktoś z was miał z nim styczność podzielcie się opinią. Jak go odbieracie? potraktuję to jako punkt odniesienia, by sprawdzić, czy tylko ja tak go odczuwam, czy jest nas więcej.
Średniawa, typowy zimowy słodki mainstreamowiec, ktory ma się podobać wszystkim dookoła.
Ale ten zapach jest dla Ciebie po prostu średniawy sam w sobie, czy dlatego, że jest mainstreamowy i pachnie jak większość innych? Bo dla mnie to duża różnica @Yeahido Dla mnie sam zapach po prostu pachnie średnio i nigdy bym nie powiedział, że może się podobać większości bo jest
I teraz pytanie: czy to ja jestem kompletnym bezguściem, czy ten zapach rzeczywiście jest średni?
@mirko_anonim: pssst, a co jeśli powiem ci że różni ludzie mają różne upodobania i dla jednych coś może być zajebiste a dla innych przecietne albo słabe?
Moja przyjaciółka jest ogromną pasjonatką perfum, ma całą szafkę zawaloną flakonami.
Doradziła mi zakup CAROLINA HERRERA Bad Boy Extreme, twierdząc, że to najładniejszy męski zapach, jaki kiedykolwiek czuła. Zaufałem i kupiłem w ciemno. Niestety… zupełnie nie trafia w mój gust. Dla mnie to taki 5/10 – nie jest brzydki, ale zupełnie nie mam ochoty go nosić ani czuć na sobie.
I teraz pytanie: czy to ja jestem kompletnym bezguściem, czy ten zapach rzeczywiście jest średni? Jeśli ktoś z was miał z nim styczność podzielcie się opinią. Jak go odbieracie? potraktuję to jako punkt odniesienia, by sprawdzić, czy tylko ja tak go odczuwam, czy jest nas więcej.
#perfumy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: 8411061099780-2.qstb
Pobierz@mirko_anonim: Twoja koleżanka ma nos do wymiany ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale ten zapach jest dla Ciebie po prostu średniawy sam w sobie, czy dlatego, że jest mainstreamowy i pachnie jak większość innych? Bo dla mnie to duża różnica @Yeahido
Dla mnie sam zapach po prostu pachnie średnio i nigdy bym nie powiedział, że może się podobać większości bo jest
@mirko_anonim: pssst, a co jeśli powiem ci że różni ludzie mają różne upodobania i dla jednych coś może być zajebiste a dla innych przecietne albo słabe?