Wpis z mikrobloga

✨️ Opinie o CAROLINA HERRERA Bad Boy Extreme – Czy to tylko ja? Ⓘ
Moja przyjaciółka jest ogromną pasjonatką perfum, ma całą szafkę zawaloną flakonami.

Doradziła mi zakup CAROLINA HERRERA Bad Boy Extreme, twierdząc, że to najładniejszy męski zapach, jaki kiedykolwiek czuła. Zaufałem i kupiłem w ciemno. Niestety… zupełnie nie trafia w mój gust. Dla mnie to taki 5/10 – nie jest brzydki, ale zupełnie nie mam ochoty go nosić ani czuć na sobie.

I teraz pytanie: czy to ja jestem kompletnym bezguściem, czy ten zapach rzeczywiście jest średni? Jeśli ktoś z was miał z nim styczność podzielcie się opinią. Jak go odbieracie? potraktuję to jako punkt odniesienia, by sprawdzić, czy tylko ja tak go odczuwam, czy jest nas więcej.

#perfumy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Opinie o CAROLINA HERRERA Bad Boy Extreme – Czy to tylko ja? Ⓘ
Moja...

źródło: 8411061099780-2.qstb

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Doradziła mi zakup CAROLINA HERRERA Bad Boy Extreme, twierdząc, że to najładniejszy męski zapach, jaki kiedykolwiek czuła

@mirko_anonim: Twoja koleżanka ma nos do wymiany ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Średniawa, typowy zimowy słodki mainstreamowiec, ktory ma się podobać wszystkim dookoła.

Ale ten zapach jest dla Ciebie po prostu średniawy sam w sobie, czy dlatego, że jest mainstreamowy i pachnie jak większość innych? Bo dla mnie to duża różnica @Yeahido
Dla mnie sam zapach po prostu pachnie średnio i nigdy bym nie powiedział, że może się podobać większości bo jest
  • Odpowiedz
I teraz pytanie: czy to ja jestem kompletnym bezguściem, czy ten zapach rzeczywiście jest średni?

@mirko_anonim: pssst, a co jeśli powiem ci że różni ludzie mają różne upodobania i dla jednych coś może być zajebiste a dla innych przecietne albo słabe?
  • Odpowiedz