Wpis z mikrobloga

✨️ Gdzie warto się osiedlić po intensywnej pracy?
Cześć!
Przez ostatnie dziesięć lat pracowałem bardzo intensywnie, udało mi się zgromadzić niezły majątek, więc rozważam wyprowadzkę z Polski. Zastanawiam się, jakie miejsce według was jest najlepsze do życia? Interesują mnie różne perspektywy, bo zupełnie nie wiem, na co się zdecydować – czy wybrać coś egzotycznego, czy może bardziej „zachodnie” kierunki. Byłem w Dubaju gdy jest zima to jeszcze temperatura znośna, ale lato za gorąco. Hiszpania podobnie plus migranci, we Francji też mi się to nie podobało. Monako całkiem spoko, ale szukam chyba miejsca z dużą ilością zieleni i spokoju a jakoś Monako głośno bo ludzie po ulicach flexuja się autami i jest hałas. W innych miejscach na świecie nie byłem, ale interesujące według mnie zaznaczyłem hasztagiem może ktoś się wypowie kto tam mieszka. Będę wdzięczny za wasze opinie i doświadczenia!
#podroze #podrozujzwykopem #emigracja #dubaj #hiszpania #usa #nowazelandia #singapur

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
lojalny-filantrop-96: @Ziuk_Garlinski a w czym problem do wbicia do Monako? Przy majątku powyżej 10-15 milionów Euro to może spokojnie sobie żyć. Mniej osobiście odradzam bo będzie go dobijało bogactwo innych. Kwestia jaki majątek chłop zgromadził. Ja wiem że na wykopie to są ludzie co gruz żrą ale są też inni co są na wyższym poziomie.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A ja wiem że Tobie się wydaje że 10-15 mln EUR w skali świata żeby startować do Monako to imponujący majątek ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale są też inni co są bardziej zaznajomieni z tematem. Chlopie Monako to jest miejsce dla ludzi z Family Office (o ile w ogóle masz pojęcie na czym to polega - tip: to nie biuro rodziny xD) albo dla dzieci
  • Odpowiedz