Aktywne Wpisy

lubie-sernik +276
Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
źródło: 1000056382
Pobierz
smuteczek2000s +43
Nie wiem jak mogłam ważyć 14 kg więcej... teraz j jest najlepsza forma od lat.
#odchudzanie #chudnijzwykopem
#odchudzanie #chudnijzwykopem
źródło: 1000018977
Pobierz

#heheszki #polska #polityka
Polska, Rok 2050:
- Alimenty zostały podniesione tak, że na jedno dziecko jest to połowa miesięcznej wypłaty faceta,
- Polki nie wchodzą już w związki z Polakami. Za to masowo jeżdżą na wycieczki reprodukcyjne do egzotycznych krajów lub polują na "najlepsze" geny w miastach wojewódzkich,
- Istnieje luka prawna przy podawaniu ojcostwa, więc Polki bezkarnie mogą sobie podawać kogo chcą, nikt tego nie sprawdza, prawnie istnieje zakaz testów DNA, więc pojawiły się też firmy wyszukujące tych lepiej zarabiających, którzy posłużą jako dawcy alimentów,
- Bykowego nadal nie ma, ale patrz wyżej,
- Emerytura dla kobiet dalej na 60 rż,
- Faceci podniesiony wiek emerytalny na 68 lat,
- Współczynnik dzietności poniżej 0.6,
A więc sytuacja się powoli klaruje, są dawcy nasienia i dawcy alimentów.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt