Aktywne Wpisy

CXLV +89

kasiknocheinmal +112
Ej, jak jesteście w pobliżu parków to weźcie ze sobą trochę słonecznika, płatków owsianych, pszenicy, niesolonych i nieprzyprawionych orzechów, sypnijcie do karmnika albo na udeptany śnieg, ptaki bardzo tego teraz potrzebują.
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach
Byliśmy właśnie w Parku Lotników nakarmić wiewiórki, do tego sypnąć trochę ziarna ptakom i teraz, kiedy jest to najbardziej potrzebne, karmniki świeciły pustkami. Kiedy jest cieplej, są pełne, bo pewnie ludzie chętniej wychodzą się przejść na spacer, a teraz w karmnikach

Parę lat temu byłem w związku z dziewczyną przez ponad trzy lata. Niestety, okazało się, że mnie zdradzała i to nie z jednym facetem. Zerwałem z nią. Kiedy ktoś pytał, mówiłem, że rozstanie to była nasza wspólna decyzja, nie podawałem powodu.
W odwecie zaczęła opowiadać naszym wspólnym znajomym, że ją biłem, wyzywałem i byłem agresywny, co było kompletnym kłamstwem. Nie wspomniała ani słowem o zdradach, tylko przedstawiała siebie jako ofiarę. Przez to kilka osób się ode mnie odwróciło, niektórzy w bardzo nieprzyjemny sposób, dodając mocne słowa w moim kierunku.
Co byście zrobili w takiej sytuacji?
Nigdy nie miałem sumienia, żeby ujawnić prawdę, chociaż miałem dowody czarno na białym, nagrania, zdjęcia co robiła i wystarczyło 30 sekund, aby wyjąc telefon i pokazać. Chyba przez to, że miała fajną i miłą rodzine, w szczgólności siostre, która wiedziała, że jej tak nie traktowałem i jako jedyna mnie wspierała, oraz była po mojej stronie xd
#s--s #zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: poklocona-para-na-swieta-e1282ad
Pobierz@mirko_anonim: (-‸ლ)
@mirko_anonim: To trzeba było udawać, że nie wiesz o tych zdradach i dalej być cuckoldem ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@mirko_anonim: No to wiesz, co trzeba zrobić (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@mirko_anonim: w punkt.
Momentalnie całość ląduje na FB z wołaniem co najmniej każdego wspólnego znajomego i jej