Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z fałszywymi oskarżeniami po zdradzie?
Parę lat temu byłem w związku z dziewczyną przez ponad trzy lata. Niestety, okazało się, że mnie zdradzała i to nie z jednym facetem. Zerwałem z nią. Kiedy ktoś pytał, mówiłem, że rozstanie to była nasza wspólna decyzja, nie podawałem powodu.

W odwecie zaczęła opowiadać naszym wspólnym znajomym, że ją biłem, wyzywałem i byłem agresywny, co było kompletnym kłamstwem. Nie wspomniała ani słowem o zdradach, tylko przedstawiała siebie jako ofiarę. Przez to kilka osób się ode mnie odwróciło, niektórzy w bardzo nieprzyjemny sposób, dodając mocne słowa w moim kierunku.

Co byście zrobili w takiej sytuacji?

Nigdy nie miałem sumienia, żeby ujawnić prawdę, chociaż miałem dowody czarno na białym, nagrania, zdjęcia co robiła i wystarczyło 30 sekund, aby wyjąc telefon i pokazać. Chyba przez to, że miała fajną i miłą rodzine, w szczgólności siostre, która wiedziała, że jej tak nie traktowałem i jako jedyna mnie wspierała, oraz była po mojej stronie xd

#s--s #zwiazki #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Jak radzić sobie z fałszywymi oskarżeniami po zdradzie? Ⓘ
Parę lat ...

źródło: poklocona-para-na-swieta-e1282ad

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim niestety są ludzie tego typu i latanie od znajomego do znajomego by się wybielać jest bez sensu, bo tylko to marnuje Twój czas i angażuje Cię emocjonalnie w relacje która była dla Ciebie krzywdą na końcu. Jak jacyś znajomi myślą że mógłbyś robić coś złego to chyba realnie Cię nie znają i nie ufają, a poza tym chyba lubią plotki i ploteczki skoro historia waszego zerwania ich interesuje.
  • Odpowiedz
Chyba przez to, że miała fajną i miłą rodzine, w szczgólności siostre, która wiedziała, że jej tak nie traktowałem i jako jedyna mnie wspierała, oraz była po mojej stronie xd

@mirko_anonim: No to wiesz, co trzeba zrobić ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zero skrupułów jeśli dorabiała Ci rogi. Powinieneś w*****ać jej siostrę i ujawnić posiadane materiały najlepiej najbliższej rodzinie, ale na forum publicznym też nie zaszkodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Skoro nie udało się załatwić tego z klasą, to na Twoim miejscu powysyłałabym teraz do każdego wspólnego znajomego filmik z dowodami na zdradę. Już nawet nie chodzi o to, żeby ktoś żył dramą tego związku, tylko żeby zobaczył z jaką osobą się zadaje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czy to co robi Twoja była to nie jest przypadkiem pomawianie? Robi Ci koło D co w przyszłości może skutkować przykrymi konsekwencjami. Nie wiem czy nie próbowałbym zakładać sprawy, świadków masz. Wcześniej możesz jeszcze wypytać ich przez SMS czy messengera, wtedy nie mają sie jak wyprzeć jako świadkowie.
  • Odpowiedz