Aktywne Wpisy

Sonozaki +13
Piszę to trochę ku przestrodze: dbajcie o swoje zdrowie psychiczne. Jeśli przez kilka lat czujecie się źle, a potem robi się już naprawdę ciężko, to nie liczcie na to, że wszystko samo się ułoży. Ja się na tym mocno przejechałem. Byłem w takim momencie, że potrzebowałem choć odrobiny wsparcia, ale najwyraźniej jestem kimś, z kim trudno wytrzymać, bo większość ludzi woli trzymać spory dystans i nie miałem takiej osoby na którą mogłem
RobinSchudl +5
źródło: 20260215_020448
Pobierz

Weekendowe objazdy Gór Świętokrzyskich z @AbaddonLincoln @AlteredState @puchacz22 i @przemekg31 w różnych konfiguracjach osobowych :)
50 (i 500m w górę)- prosto z samochodu dojazd z chałupy na rundkę, rundka niegdysiejszych Mistrzostw Polski przez Masłów i powrót na bazę, tempem na tyle żwawym, że 100km po tych hopkach bym takim nie podołał.
221 (i 2600m w górę)- dookoła Gór Świętokrzyskich, z wjazdem na Święty Krzyż, pustymi drogami w okolicach zamku Krzyżtopór, postojem w Ostrowcu Świętokrzyskim i z wąwozami o nachyleniu 15% (na szczęście głównie zjeżdżanymi). Przy okazji 221km to mój nowy rekord odległości na strzała, poprzednim było 210 sprzed 3 tygodni :)
101 (i 1000m w górę) - tym razem z bazy na północ, aż do woj. mazowieckiego (które ku mojemu zdziwieniu nadal było pagórkowate jak świętokrzyskie), z wejściem pieszo-rowerowym na Altanę - najwyższy szczyt woj. mazowieckiego i powrotem w strugach deszczu.
Nad całością od strony logistycznej czuwał niezawodny @AbaddonLincoln, dla którego tereny te to prawie drugi dom ;) Abaddon wymyślił, zaplanował/zaadaptował i pilnował żebyśmy przejechali w dobrej kondycji cały weekend. Osobne podziękowania też za logistykę dla @AteredState, który nie dość że mnie przywiózł i odwiózł na miejsce, to jeszcze dzięki niemu miałem pomiar mocy w poczciwym Tribanie, po użyczeniu mi korby pasującej do mojego impeakowego lewego ramienia z drugiego roweru. Dzięki cyferkom na Garminie przynajmniej wiedziałem że wcale nie jestem słaby, tylko gruby :D
---------------------------
#kwadraty
Max square: 28x28 (-)
Max cluster: 1237 (-)
Total tiles: 4292 (+172)
Pokaźna dawka :)
#rowerowyrownik #100km (5. i 6. w sezonie, 66. i 67. w karierze) i #200km (2. w sezonie, 4. w karierze)
Skrypt | Statystyki
źródło: FvArkkYPU4A54MX4vIOZP-6y8KZwF422yViysTDaR2E-1155x2048
Pobierzźródło: Firefox_Screenshot_2025-07-28T17-45-30.374Z
Pobierzźródło: Firefox_Screenshot_2025-07-28T17-46-20.386Z
Pobierzpotwierdzam, było zajebiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wspaniała wycieczka, dziękuję wszystkim za miłe spędzony czas, a pogodzie za dużą dozę łaskawosci.