Aktywne Wpisy

Gh0st +68
źródło: 1000001394
Pobierz
MonazoPL +75
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
źródło: apple watch se 3 citi monazo
Pobierz

Sociale to największy szit dzisiejszych czasów..
Poznałem swoją różowa jak miała 19 lat (4 lata temu).
Wtedy fajna, miła, uczuciowa, szczera dziewczyna, która cieszyła się z życia. Ubierała normalnie, cieszyła z jakiegoś najmniejszego gestu. Chciała chłonąć wszystko w naszej relacji. Jeśli chodzi o wyjazdy to liczyło się tylko to, żeby wyjechać razem. Do tej pory uważam, że wyjazd nad morze był naszym najlepszym wyjazdem wakacyjnym. Nasza relacja była głębsza, a jej nie obchodziło zdanie i zachowanie innych.
Niestety teraz po pięciu latach sytuacja jest inna. Na wakacje to koniecznie za granicę, niby fajnie, ale to mus, a nie nice to have. Już parę miesięcy przed jestem zasypywany linkami z ig i tiktoka z miejscem do którego jedziemy. Samochód - najlpeszy czarny, żeby ładnie wyglądał i dobrze się ,,prezentował", reszta bez znaczenia. Drobne upominki? Kiedyś ,,miło że pamiętałeś", teraz ,,tylko nie kup mi nic co biednie wygląda" i pokazuje mi zdjęcia na IG jak jakieś influ dostają wywalone bukiety. Wyjście do ludzi jest dla mnie katorgą, bo zbiera info od każdego, a następnego dnia jest aktualizacja co mają inni, a czego my nie mamy. Głębsze rozmowy? ,,Ta influencerka twierdzi, że..." I tak właśnie kreuje swoje zdanie. Stosunek do facetów? Kiedyś zdrowo się uzupełnialiśmy, teraz facet musi robić najlepiej wszystko od zarobków, przez wszystkie obowiązki, a na końcu i tak jest najgorszy, bo widziała parę filmików na tiktoku jak laski opowiadają jacy to faceci są zli. Ciuchy? Najlepiej takie jak noszą te laski, mimo że czasem nic do niczego nie pasuje, jest drogie, niewygodne i najlepiej się w tym leży i pachnie.
Nie wiem czy jest jakaś droga powrotu do tamtych lat. Czuję, że sam też zabagnilem sprawę, ale całościowo to dobry przykład co sociale potrafią zrobić z mózgiem laski.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #instagram #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: comment_8aP1mMhy24MZLha6ZwyDAynGFDbIeHNi
Pobierz