Aktywne Wpisy

#konfitura #samochodza @konfitura_w_akcji
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
Jeśli nie rozumiecie dlaczego, niektórzy jak ja, nie przepadają za panem konfiturą oraz jego jeszcze bardziej dożartym koleżką i tym czymś, co tam ostatnio pyskuje w filmiku jak nawiedzone, to wyjaśniam.
Mamy ostatni filmik, Wiertnicza 76 w Warszawie.
Widać wyraźnie, że rodzice nie mają tam jak zostawić samochodu bez naginania prawa. Albo muszą zostawić na podjeździe, blokując wyjazd z bramy sąsiada, albo mają tylko wjazd w
źródło: obraz
Pobierz
peknietyzlew +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy nuggetsy są słodkie w smaku, że twierdzisz, że jest to problem?
W takim razie może ja jestem wrażliwy. Ale dla mnie ten syrop to najgorszy syf. Jak idę na redukcję, bardzo łatwo mi odstawić słodzone rzeczy, jeżeli wcześniej pilnuję, żeby nie miały tego syropu, tylko zwykły cukier. Jak mają, to potem odstawienie słodyczy to mordęga - łeb mnie boli, niedobrze mi się robi, jestem rozdrażniony... Jak na jakimś odwyku.
Różowa ten sam efekt. Dlatego zacząłem o tym czytać, sprawdzając, co
Objawy przez ciebie opisane mogą mieć różne podłoże.
Natomiast jak zaczynasz w internecie szukać to zawsze znajdziesz coś co potwierdzi twoją hipoteze, nawet jeśli to największa bzdura to ten efekt wzmacnia nocebo.
Inna sprawa, że nie patrzysz na to ile tego jest w skaldzie. Czasem jest wędlina z cukrem i tu już ludzie lamentuje jaki to problem. No może by był gdyby wędlina była
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi