Wpis z mikrobloga

✨️ Gdzie na wakacje nad Polskim morzem?
Ogólnie zamierzam wyjechać na wakacje na 1 tydzień nad Polskie morze w sierpniu bądź wrześniu, ale ceny zwalają z nóg. Zawsze się mieściłem w budżecie 1600zł za tydzień w kawalerce z wyżywieniem ale już mnie ta wioska nad morzem denerwowała bo nie ma nic tam do porobienia, nie ma siłowni ani atrakcji w związku z tym się pytam czy znacie jakieś miejscowości nadmorskie gdzie na tydzień wyjadę, zmieszczę się w budżecie 1600zł, nie będzie dużo ludzi (tyle ile w Warszawie czy Międzyzdrojach) i będzie trochę bardziej ucywilizowana (czyli siłownie, jakieś inne atrakcje) Musi być morze, nie góry i nie miasto w centrum.
A jak nie Polska to jaki inny kraj? Za sam bilet często się płaci więcej niż za pociąg nad morze, większość ofert do 2000zł to za pół tygodnia i musisz nocować z 5 innymi turystami, takie coś odpada, ma być kawalerka nie żaden namiot i samotnie a nie z jakimiś pakolami. Czekam na propozycje. I proszę mi nie pitolić że nie ma, bo sam znam mnóstwo ofert 1200-1800zł za tydzień nad morzem, ale brak mi udogodnień tam i chcę spróbować czegoś innego.
#wakacje #wyjazd #polskiemorze #kiciochpyta #urlop #tanieloty #taniepodroze #taniepodrozowanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

większość ofert do 2000zł to za pół tygodnia i musisz nocować z 5 innymi turystami, takie coś odpada,

@mirko_anonim: o czym ty bredzisz.
Za 2 koła to masz (może nie w Sierpniu) allin w wielu krajach, a w takich Bułgarii, to allin ultra pewnie by się znalazł.
Płacenie 2 koła za tydzień polskiego morza, to jest patologia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
hpiotrekh - >większość ofert do 2000zł to za pół tygodnia i musisz nocować z 5 innymi...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Za 2 koła to masz (może nie w Sierpniu) allin w wielu krajach, a w takich Bułgarii, to allin ultra pewnie by się znalazł.

@hpiotrekh: a byłeś Ty kiedyś realnie w tej Bułgarii albo na taki all in z super promocji xd?

to też ma swoje minusy jeśli chodzi o jakość hotelu, jedzenie, lot, liczbę ludzi na takim obiekcie, bliskość miasta (np. środek pustyni w Egipcie)

więc reasumując da się
  • Odpowiedz
Bułgaria świetny kierunek xddddd

@mirko_anonim: nie wiem co za wieśniak to napisał, nie dziwie się ze z anonima xD

Na pewno lepsza Bułgaria za 2 koła allin, niż zaszczany Bałtyk, gdzie za dwa koła to nawet pokoju nie wynajmiesz na tydzień xD

rozmowy z kretynami niestety do łatwych nie należą.
  • Odpowiedz