Aktywne Wpisy
czahrolek98 +3
W sumie jak to jest, że niby jedna z najlepszych 9 nie potrafi wpakować hattricka drużynom typu Malta i San Marino, a haaland to na czilku robi?
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz

Wrrronika +1
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Raz w roku wymyślam sobie jakąś głupotę do pojechania. A to wjazd 20x na podjazd za każdym razem na innym przełożeniu, a to objazd konturu granic miasta, a to wszystkie nieprzejechane ulice w mieście, etc.
W tym roku nie miałem weny, to pojechałem przez 4 województwa. Generalnie to nie jest w Polsce takie powszechne, że powiat graniczy z trzema innymi województwami, a tak ma łódzki powiat Kutno (nie byłem na dworcu), graniczący z kujawsko-pomorskim, z którego startowałem i finiszowałem, z wielkopolskim i z mazowieckim. Startując w odpowiednim miejscu, można by taką pętlę przez te 4 województwa zamknąć w 50km. Podobne historie to wielkopolskie Kępno, wbijające się klinem pomiędzy dolnośląskie i łódzkie żeby graniczyć z opolskim i sąsiadujące ze sobą powiaty Człuchów (pomorskie) i Złotów (wielkopolskie), graniczące z zachodniopomorskim i kuj-pomem. Nikomu nie zaszkodzi mała dawka wiedzy bezużytecznej.
--------------------------
#kwadraty
Max square: 28x28 (-)
Max cluster: 1237 (-)
Total tiles: 4366 (+70)
Ok. 90km nowych dróg - nie jeździłem za dużo na południe z Włocławka. Namalowała się całkiem dobra baza do dorabiania klastra.
#rowerowyrownik #100km (7. w sezonie, 68. w karierze - muszę to w końcu policzyć dobrze, bo nie wiem czy się gdzieś nie pomyliłem, a dodaje +1 do poprzednich wpisów tak tagowanych)
Skrypt | Statystyki
źródło: Firefox_Screenshot_2025-08-02T17-23-15.146Z
Pobierz