Aktywne Wpisy

Filippa +4
Szczerze mówiąc, jeżeli to są minimalne wymagania to jest to śmiechu warte.
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
źródło: image
Pobierz
J3BACZ3000 +102
#321685 HUOP ma duszę artystyczna i przegląda sztukę
źródło: 1000013018
Pobierz

Czemu mnie tak ciagnie do starszych kobiet? Zauwazylem, ze z takimi najlepiej sie dogaduje. No i niesamowicie mnie podniecaja psychicznie i fizycznie, oczywiscie nie mowie o kazdych, ale takie 35-40, ja sam mam 25. Duzo mam takich w pracy, no i kurcze, powiedzialbym ze stoja o klase wyzej niz rowiesniczki ktore znam. Pewne siebie, z dobra posada, dbajace o siebie, niektore nawet nie maja social mediow. Czy to jest normalne? Skad sie moze wziac taka preferencja? Wychowywalem sie bez ojca, w bardzo kobiecym gronie, chociaz nie wiem czy to moze miec wplyw.
#rozowepaski #psychologia #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Strzelam: emocjonalne kazirodztwo z matką, które chcesz spełnić keksualnie z inną kobietą, bo z matką to tabu.
aka mommy issues
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Kobiety 35l też mają Instagrama i też w wieku przypadkach świecą na nim tyłkiem.
Z drugiej strony z wiekiem dochodzą "przejścia".