Aktywne Wpisy

congobongo +44
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

SzubiDubiDu +193

Kiedyś mignęło mi ogłoszenie w internecie, że ktoś sprzedaje drzewo w doniczce za 2 tysiące złotych.
Nie pamiętam dokładnie, co to było, ale od tamtej pory mam taką rozkminę: co najlepiej posadzić teraz w doniczce, żeby za kilka lat sprzedać to z zyskiem? Szukam czegoś, co dobrze się sprzedaje pojedynczo, najlepiej roślina, która tanio kosztuje jako nasionko lub sadzonka, ale z czasem jej wartość znacznie rośnie i za pare lat kosztuje np. te 2k
Macie jakieś pomysły, co warto teraz posadzić, żeby za parę lat sprzedać to drożej i łatwo to będzie sprzedać?
#rosliny #przyroda #natura #ogrod #ogrodnictwo #roslinydoniczkowe #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: drzewko-w-doniczce-osniezone-60x60x115cm
Pobierz@mirko_anonim: W zasadzie to może być każda roślina.
Nasionka pomidora kosztują poniżej grosza per nasionko, a miesiąc później sadzonki z tych nasion kosztują po 8-10zł na rynku, ale ktoś musi to od ciebie kupić.
Jeśli chodzi akurat o rośliny doniczkowe to drzewka egzotyczne typu kawowiec, mandarynka, pomarańcza są drogie. Ale to że są drogie teraz nie
@nieznamniepamietam z bonsai jest problem, bo tym sie trzeba pilnie zajmować dzień w dzień, te rośliny mają bardzo płytki system korzeniowy i wymagają kupy uwagi, nawilżania, podlewania, formowania gałęzi, podwiązywania tego do drutów itp to jest w zasadzie sztuka znęcania