Aktywne Wpisy

kobiaszu +77
Z okazji duchot piekielnych jakie nas czekają pochwalę się moim patentem na klimę dla biednych który działa u mnie z powodzeniem od 3 lat. Szyba z poliwęglanu na wymiar z otworami, uszczelnienie obiegu skarplacza czym tylko się da i można bzikać w chłodzie.
Jak się lato kończy to wkładam z powrotem szybę do okna
#klimatyzacja #pogoda #l-------------j #diy #majsterkowanie
Jak się lato kończy to wkładam z powrotem szybę do okna
#klimatyzacja #pogoda #l-------------j #diy #majsterkowanie
źródło: 1000028320
Pobierz
Kagernak 0
Steam machinę za 4400. Kurde sporo, ale prawdę powiedziawszy to nie wiem czy niektórzy za na przykład dwa lata będą z zadowoleniem przyjmowac fakt, że za tyle kupili (choć oczywiście mogli dopłacić trochę i zdobyć lepszy sprzęt) bo AI nie wydaje się ani trochę zwalniać a wizję poprawy sytuacji są co najwyżej mgliste. Jak uważacie, jak powinien postąpić taki przeciętny człowiek co potrzebuje nowego kompa.
#pytanie #technologia #
#pytanie #technologia #
Co ma robić człowiek, który chce nowego PC?
- Kupić steam machinę dla spokoju 10.3% (21)
- Kupić lepszy komp za kilka tysi więcej 46.1% (94)
- Czekać, ceny w końcu spadną 18.1% (37)
- Czekać bo granie w chmurze to przyszłość 2.0% (4)
- Najlepiej stać się konsolowcem 23.5% (48)

Stanowski "jara" się przemówieniem PKN, ale zastanawia mnie czy tylko mi przeszkadza jak co chwile coś akcentuje podnosząc głos? Może to zasługa rejestratorów audio bo jak sobie zobaczymy przemówienie np. JFK to dużo lepiej to brzmi. Trump robi podobne akcje więc może od niego się tego nauczył ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mnie osobiście średnio się to podoba, ale co kto lubi.
#stanowski #kanalzero #nawrocki2025
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt