Aktywne Wpisy

CzekoDonut +2129
źródło: BIOS_4812_481_33
Pobierz
stawo +242
Ostatni odcinek tego "Państwa w państwie" z udziałem Konfitury był intrygujący również z innego względu. Występujące w nim postaci są twarzą i zwierciadłem polskiego społeczeństwa. Jego przywary przybrały w tym programie namacalną postać i w sensie dosłownym mają ludzkie twarze.
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
Wiktor Pełczyński - przedstawiciel "uciśnionych" kierowców. Dopuszcza jazdę samochodem po chodnikach. Przy próbie piętnowania swojego zachowania robi z siebie ofiarę, sięgając po dostępne środki - w tym przypadku byli to rodzice w podeszłym
źródło: wp
Pobierz

Stanowski "jara" się przemówieniem PKN, ale zastanawia mnie czy tylko mi przeszkadza jak co chwile coś akcentuje podnosząc głos? Może to zasługa rejestratorów audio bo jak sobie zobaczymy przemówienie np. JFK to dużo lepiej to brzmi. Trump robi podobne akcje więc może od niego się tego nauczył ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mnie osobiście średnio się to podoba, ale co kto lubi.
#stanowski #kanalzero #nawrocki2025
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt