Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zarobić 50k miesięcznie? Moja historia sukcesu
Od około 2 miesięcy zaczęliśmy zarabiać z żoną po jakieś 50k na głowę. Wcześniej już było nieźle, bo robiliśmy w sumie razem jakieś 40k, ale teraz to jest kosmos xD Jak zobaczyłem pierwsze wyniki, to nie mogłem uwierzyć. Nawet teraz trudno mi to ogarnąć umysłem. Właściwie nie wiem, po co to piszę. Chyba jest to jakiegoś rodzaju wyrzut euforii. Nie bardzo mogę i chcę w swoim otoczeniu komuś o tym mówić, więc piszę to wam, bo nagle zakręciło mi się w bani. Pojawia się tyle perspektyw inwestowania, budowania nowych rzeczy, wygodnego życia, echhh... No właśnie, po prostu bym pogadał i się pocieszył tym z kimś, ale wiadomo, że to głupi pomysł, żeby z tym dzwonić do matki czy brata.
Pewnie będą ciekawskie pytania, dlatego odpowiem, że oboje pracujemy w usługach. Jedno to branża medyczna, a drugie handel, ale nie podam więcej szczegółów. Zatrudniamy też kilka osób, bo zrobienie takich wyników własnymi rękami w naszych profesjach nie jest możliwe. Właściwie to tyle, dzięki za uwagę i miłego dnia dla wszystkich xD
#pracbaza #chcepogadac #czujedobrzeczlowiek

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: żona zarabia 60k miesięcznie netto w szpitalu powiatowym zadłużonym na 200 mln zł jako anestezjolog (grozi, że jak nie dostanie podwyżki 30% od września, to odchodzi i będą musieli zamknąć oddział, więc stracą kontrakt z NFZ); mąż traci 10k miesięcznie na handlu.
  • Odpowiedz