Aktywne Wpisy
henry_ +30
Wykop jak zwykle po niewłaściwej stronie mocy XD
Wszystkich bożków wykopków nie wymienie ale przypominam tylko, że mieliscie: Korwina, Mentzena, Wolskiego, Stonogę, Hołownie, Stanowskiego, Wardęge, Muska, Petersona i wielu wielu innych. I zawsze schemat jest ten sam; wpierw wynoszenie na piedestał, modlitwy, później zwątpienie i na końcu wyparcie się i hejt XD.
Jesteśmy w punkcie modlitwy
Wszystkich bożków wykopków nie wymienie ale przypominam tylko, że mieliscie: Korwina, Mentzena, Wolskiego, Stonogę, Hołownie, Stanowskiego, Wardęge, Muska, Petersona i wielu wielu innych. I zawsze schemat jest ten sam; wpierw wynoszenie na piedestał, modlitwy, później zwątpienie i na końcu wyparcie się i hejt XD.
Jesteśmy w punkcie modlitwy

robertkk +606
Ale ten program "państwo w państwie" to był szczyt idiotyzmu xD Dziennikarz zarabiający z mediów czepiał się konfitury że zarabia z mediów, bronił jeżdżenia po chodnikach, namawiał do popełnienia wykroczenia (wysypanie elementów chodnika w jakichś urzędach), broniąc Edyty Pazury że nagrywa wizerunki przed szkołą pokazali wizerunek żony konfitury, dziennikarze nagrywali pół dnia przed szkołą ale nie puścili nawet minuty
Drugi typ żalił się że (podobno) dostał groźby jak wcześniej nazwał konfiturę śmiec**m,
Drugi typ żalił się że (podobno) dostał groźby jak wcześniej nazwał konfiturę śmiec**m,
źródło: 1000002541
Pobierz

#kiciochpyta #ankieta #zycie
Jesteście wykształconym/ą mężczyzną/kobietą, macie prawie 30 lat, stabilną pracą w mieście wojewódzkim. Co byście woleli?
A. Imprezować, jeździć na festiwale, podróżować i czerpać z życia, ale nie macie własnego mieszkania, auta, jesteście w początkowej fazie związku. Macie podejście, że teraz chcecie się wyszaleć, a dobrze po 30 weźmiecie kredyt na dom, ożenicie się/wyjdziecie za mąż i pomyślicie może o dziecku.
B. Mieć już kilka lat kredyt na dom/mieszkanie, własne auto, już żonę/męża i dziecko w drodze. Nic wam nie brakuje, oprócz czasem czasu, ale wiecie, że tak jak teraz, tak i po 30, wyjazdy, koncerty czy atrakcje będę tylko kilka razy do roku, co nie jest dla was problemem.
Czy wybierając A lub B jesteście w pełni usatysfakcjonowani?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
W wieku 30 lat organizm gorzej już działa i wychodzą niedociągnięcia z młodości i geny. Ja mam słabe geny; jak całą rodzinę bolą mnie kolana, dostałam płaskostopia i mam haluksy mimo tego że całe życie obcasie unikałam. Jedynie parę lat później mi wyszły względem reszty.