Wpis z mikrobloga

✨️ Wybór między życiem na luzie a stabilnością - co preferujesz?
#kiciochpyta #ankieta #zycie

Jesteście wykształconym/ą mężczyzną/kobietą, macie prawie 30 lat, stabilną pracą w mieście wojewódzkim. Co byście woleli?

A. Imprezować, jeździć na festiwale, podróżować i czerpać z życia, ale nie macie własnego mieszkania, auta, jesteście w początkowej fazie związku. Macie podejście, że teraz chcecie się wyszaleć, a dobrze po 30 weźmiecie kredyt na dom, ożenicie się/wyjdziecie za mąż i pomyślicie może o dziecku.

B. Mieć już kilka lat kredyt na dom/mieszkanie, własne auto, już żonę/męża i dziecko w drodze. Nic wam nie brakuje, oprócz czasem czasu, ale wiecie, że tak jak teraz, tak i po 30, wyjazdy, koncerty czy atrakcje będę tylko kilka razy do roku, co nie jest dla was problemem.

Czy wybierając A lub B jesteście w pełni usatysfakcjonowani?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: a po co ci to mityczne wyszalenie się? Co przez to rozumiesz? Lepiej od razu stabilizacja, a potem zabawa. Najpierw praca, potem przerwa.
W wieku 30 lat organizm gorzej już działa i wychodzą niedociągnięcia z młodości i geny. Ja mam słabe geny; jak całą rodzinę bolą mnie kolana, dostałam płaskostopia i mam haluksy mimo tego że całe życie obcasie unikałam. Jedynie parę lat później mi wyszły względem reszty.
  • Odpowiedz