Aktywne Wpisy

maybe +78
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +48
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wypad typowo pod kwadraty, ale nie żeby jakoś wybiorczo sztukować, tylko żeby połączyć (na razie czerwonym) klastry włocławski i bydgoski. Wybór padł na przesmyk inowrocławski, bo spokojniejsze drogi i większy ich wybór niż w przypadku przesmyku toruńskiego ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wyszło tego 151km, a dzień zaczął się od nadłożenia 3km, bo nieprzytomny chyba byłem i nie patrząc na trasę na garminie pojechałem pod prąd, tzn. w odwrotnym kierunku rundę - drogą którą miałem wracać :D
Przy okazji rower przetestowany fest, ale to dobrze, bo po weekendzie muszę go oddać na jeszcze jeden "pierwszy" serwis, żeby mi podbili gwarancję ( ͡º ͜ʖ͡º)
A w ogóle, jak na szybko patrzę, była to 4. moja najdłuższa trasa w pełni solo i 13. z dystansem 150+.
------------------------------------
#kwadraty
Max square: 28x28 (-)
Max cluster: 1240 (-)
Total tiles: 4512 (+81)
Ok. 100km nowych dróg. Zależało mi na tym żeby bez ujebów dojechać i wrócić dwoma różnymi trasami, a ich wybór był raczej przypadkowy. Na Kujawach pod tym względem jest luksus - wioski co 2-3km i wszystkie połączone asfaltami. Parę kilometrów tylko nadrobiłem na przedmieściach samego Inowrocławia, coby tam załatać kompleksowo, z myślą o przyszłości.
#rowerowyrownik #100km (9. w sezonie, 70. w karierze)
Skrypt | Statystyki
źródło: Firefox_Screenshot_2025-08-17T18-21-28.332Z
Pobierz