Aktywne Wpisy

OrzechowyDzem +260
Siemanko. #chwalesie regałem na książki lub jak kto woli biblioteczką - prawie 3m dębowego mebla na przechowywanie książek. Całość klejona, żadnych oczywiście wkrętów, gwoździ etc. Wnosiliśmy to na 1p w pięciu a i tak sufit trochę ucierpiał :D luzu do sufitu jest dosłownie kilka mm, więc najtrudniejsze we wnoszeniu było ustawienie regału poziomo w celu dosunięcia do ściany.
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
źródło: obraz
Pobierz
Paradajek +171
źródło: 1000001514
Pobierz

#znanylekarz #psychiatra
Szukałam psychiatry dziecięcego dla mojego syna. Weszłam na znany lekarz. Tam jakaś pani psychiatra miała dużo negatywnych opinii. Z ciekawości poczytałam komentarze. Ludzie stracili pieniądze, bo np. nie działał im program do konsultacji video z psychiatrą, albo mieli problemy z netem, różne problemy techniczne, a wydali na konsultacje 400-500 zł. Czy oni nie oddają tych pieniędzy, gdy z powodów technicznych nie dojdzie do spotkania online? Jak to jest? Czy to zgodne z prawem? Psychiatra przytulił 500 zł a do konsultacji nie doszło, bo zerwało neta.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
On był w tym czasie i czekał żeby Ci udzielić świadczenia a nie żeglował po oceanie gdzie nie ma internetu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo