Aktywne Wpisy

OrzechowyDzem +215
Siemanko. #chwalesie regałem na książki lub jak kto woli biblioteczką - prawie 3m dębowego mebla na przechowywanie książek. Całość klejona, żadnych oczywiście wkrętów, gwoździ etc. Wnosiliśmy to na 1p w pięciu a i tak sufit trochę ucierpiał :D luzu do sufitu jest dosłownie kilka mm, więc najtrudniejsze we wnoszeniu było ustawienie regału poziomo w celu dosunięcia do ściany.
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
źródło: obraz
Pobierz
Paradajek +137
źródło: 1000001514
Pobierz

Przede wszystkim sam przed sobą powiedz, że wypstrykałeś wszystkie opcje. Spróbuj terapii dla par (w tym też indywidualnej). I daj im szanse (po kilku spotkaniach nic się nie zmieni)
Nie znamy perspektywy żony, moze ona też ma zastrzeżenia? Może sama jest przytłoczona "tym
@mirko_anonim: i masz rację
@MazurskiSmak: abstrachując od pytania opa - wg Ciebie ludzie się nie zmieniaja na przestrzeni 5-10 czy 15 lat?
To był proces, powolne wypadanie funkcji i to tylko wina autora że był na to ślepy aż do czasu jak sam stracił inercję xD aż mnie skręca z żenady że tacy ludzie mają dzieci, bo potem te dzieci też są krzywe przez baranów ich wychowujących
Może
2. Zainteresuj ją aktywnością fizyczną tzn - chodź na spacer z dzieciakami. Na basen itp.
3/4 etatu i ogarnianie dzieci to mnóstwo roboty, można nie mieć pary na nic innego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
czasami tez mam takie dni ze swoja po 20 latach znajomosci / malzenstwa, moze wartoby spedzic troche czasu razem, sam na sam,, oddac dzieciaki gdzies do rodziny a samemu wyskoczyc na weekend?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: 100% - mam właśnie w rodzinie dwa takie przypadki. Całe zycie poswięcone rodzinie i dzieciakom, a jak przychodzi co do czego to kop w dupę i ucieczka do bezdzietnej kolezaneczki. Nigdy nie warto poświęcić wszystkiego facetom, nikt nie doceni, zarobisz pod koniec tylko melę na ryj ze się nie rozwijałaś wystarczajaco między zmienianiem pieluch.