Wpis z mikrobloga

✨️ Moje doświadczenia z pracy na magazynie
Rowniez się pochwalę, 9 lat robolstwa na magazynie. Mam 2 zł więcej od minimalnej, tyle dobrodziej pracodawca daje. Jak nie pójdę na L4 to są fajne premie. Pracuje na 4 różnych działach, codziennie gdzie indziej mnie przerzucaja, w zależności od towaru. Są ze mnie zadowoleni, wiedzą że robota będzie dobrze zrobiona. Niestety brak możliwości na awans. Byłam na dwóch rozmowach wewnętrznych, aby iść wyżej ale nie da rady. Co z tego że mam wiedzę, jak wymagają dynamiki, small talku, rozwiązywania konfliktów itp.
Ja to zwykła szara myszka, mało co się odzywam, brak we mnie dynamiki

#pracbaza #rozowypasek #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co z tego że mam wiedzę, jak wymagają dynamiki, small talku, rozwiązywania konfliktów itp.

Ja to zwykła szara myszka, mało co się odzywam, brak we mnie dynamiki

@mirko_anonim Wiesz, że są to umiejętności, których można się nauczyć i ćwiczyć?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
solidny-sojusznik-95: Nie jedyny zakład w okolicy, ale jedyny który ma dwie zmiany. Reszta magazynów na 3 zmiany a ja wiem, że nie dam rady. Mam średnie wykształcenie, nigdy nie poszłam na studia że względu na biede w domu rodzinnym i brak pieniędzy. Nie wiem czy kiedykolwiek pójdę na studia, jest to moje marzenie no ale teraz wydaje pieniądze z mężem na kredyt mieszkaniowy, chcemy go jak najszybciej spłacić. Wcześniej dorabialiśmy się,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dokładny-wyznawca-82:

Co z tego że mam wiedzę, jak wymagają dynamiki, small talku, rozwiązywania konfliktów itp.

W księgowości dzięki automatyzacji jest mniej cyferek i tabelek, bo to ogarniają już dobrze skonfigurowane programy, natomiast ze względu na zawiłości w ustawach, konieczne jest bycie komunikatywnym, bo musisz klientowi wyperswadować głupie pomysły a także przymusić do dyscypliny, sytuacje konfliktowe są na porządku dziennym, a czasy gdy w tym zawodzie był spokój i szare myszki mogły
  • Odpowiedz