Aktywne Wpisy

KitaxKita +251
Robol +226
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

Hej wszystkim! Jestem tu nowa i naprawdę potrzebuję waszej pomocy, bo czuję się totalnie zagubiona po tym rozstaniu. Byłam z facetem prawie dwa lata, myślałam, że to ten jedyny, a on nagle zdradził mnie z koleżanką z pracy i wmówił, że to moja wina - bo jestem "zbyt emocjonalna". Teraz płaczę po nocach, scrolluję jego profile (wiem, błąd!), jem lody prosto z pudełka i nie mogę się pozbierać. Czy to normalne, że po czymś takim czuję się jak wrak? Próbowałam siłowni i randek, ale to tylko pogarsza sprawę – czuję się jeszcze bardziej samotna.
Dziewczyny (i chłopaki), co wam pomogło po trudnym rozstaniu? Nowe hobby, przyjaciele, terapia, czy coś szalonego jak skok na bungee? Podzielcie się, bo nie wiem, jak dalej żyć.
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #rozstanie #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Zajmij się swoimi przyjemnościami, wyjedź na urlop ze znajomymi albo sama. Ale zdrada to trochę inny kaliber niż rozstanie bez tego
@mirko_anonim: przepraszam ale napisałaś to w tonie, jakby to było coś złego, wypraszam to sobie, jedzenie lodów z pudełka jest okej
@smallboobslover: ta, bo wcale stare janusze nie chodzą
Chyba miał racje.
Trochę współczuję Twojemu przyszłemu facetowi