Wpis z mikrobloga

✨️ Opinie o osiedlu Bulwary Praskie w Warszawie
Ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z osiedlem Bulwary Praskie w Warszawie? Rozważam zakup mieszkania, kusi mnie lokalizacja i umiarkowanie rozsądna cena. Dużo zieleni, ale zarazem dojazd do centrum szybki, do tego tramwaj pod nosem (akurat teraz nie, bo remont, ale ogółem jest dobre skomunikowanie).
Macie jakieś opinie o tym deweloperze?
Z oczywistych zalet to dla mnie:
a) bardzo ładne osiedle (byłem tam na spacerze), zwłaszcza ten aktualny etap
b) zieleń i Wisła pod nosem
c) skomunikowanie
Wady:
a) słaba infrastruktura w najbliższej okolicy (brak supermarketu w zasięgu spaceru, mało usług)
b) brzydka dzielnica (poza tą zieloną stroną)
https://bulwarypraskie.pl
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Solsith: no super, ale po co ktoś miałby się tam w ogóle zapuszczać? W jaki sposób neguje to tezę o tym, że w pobliżu jest dużo zieleni, skoro jest? Jeśli Twój dom stoi na granicy hektarowego parku i hektarowego parkingu, to ten parking nie neguje tego, że masz przy domu dużo zieleni.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @levzor:
Tory kolejowe są daleko przecież, to bzdura. Prędzej problem byłby z hałasem od Jagiellońskiej, ale myślę o trzeciej, ew. drugiej linii zabudowy.
O ścianach słyszałem, że dotyczą pierwszego etapu. No ale w sumie nie wiem, czy na drugim jest lepiej.
Teren zalewowy jest tam taki sam jak np. cały Wilanów, raz na 500 lat, czyli najniższa kategoria.
Ogółem pytałem o opinie osób, które coś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim dla mnie brak sklepu to wielki minus. Będziesz musiał po wszystko jeździć do Auchana który jest ogromny i bardzo męczący. No i ta okolica nie jest za ładna. Wiem bo mieszkam trochę dalej.
  • Odpowiedz