Aktywne Wpisy

lubie-sernik +172
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz
PanMaglev +342

#samochody #samochod #motoryzacja #bmw hej,jakie bmw do 60 tysiecy dla singla ? Aktualnie jezdze volvo s40 2012 rok.Nie mam fazy na duze osiągi cenie bardziej bezawaryjnosc i prosta obsluge.Pytanie-ktory model/model silnika wyroznia sie na tym tle ? myslalem np o x1,x3,f30,seria 4 itp.Jestem otwarty na auto z usa.Dzięki za rozsadne odpowiedzi pozdrawiam :)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Z całym szacunkiem, ale jeśli zadajesz takie pytanie to żadne. A wracając już tak całkowicie poważnie, moim zdaniem najlepiej prowadzi się serię F natomiast ludzi i rynek mocno powaliło z cenami. Ściąganie bmw z USA lub Kanady to raczej kiepski pomysł, ale ludzie piszą, że mam rację zazwyczaj już jak jest mądry Polak po szkodzie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
To żadne. A jeśli już musi być BMW, to jakiś najprostszy parch z podstawowym silnikiem i bez wyposażenia, czyli np. X1 F48 1.5 albo coś w ten deseń.