✨️ Zagubiony w związku: Jak rozpoznać manipulację i toksyczne relacje?Ⓘ Zmarnowałem sobie życie, mam kobiete która uważa że w życiu najważniejsze jest jedzenie, ma paskudnie dominujący charakter Można się zakochać i nie zauważyc. Ja teraz widzę jej manipulacje, zagrania na poczucie mojej winy. Mam babe przy której tracę cała energię i radośc życia. Nie mam już siły. Ciągle coś je albo by zjadła, oczywiście sam szajs lody czipsy i inne gówna. P-----------c 300 PLN w knajpie to żaden problem. Za to na bluzkę lepsza niż z marketu nie ma. Wypada się rozstać a to po prawie 10 latach nie jest łatwe. Czy jestem idealny oj nie, ale ja się ciągle staram być lepszy a ona ma wywalone na wszystko. Pisze tu bo nie mam do kogo, chyba mi wstyd do kogoś znajomego. Uważacie na siebie mircy, nawet wygryw może być przegrywam. #zwiazki #dieta
samodzielny-badacz-67: Zmarnowałeś babę, bo po związku z tobą, jedyną radość czerpie z jedzenia. Czyli zanim się z tobą zeszła była na tyle fajna i zadowolona, że za nią poszedłeś, a po dekadzie z tobą zostały jej tylko endorfiny przy jedzeniu. Nieźle wyssałeś z baby życie, że tak kończy po związku z tobą. Zerwijcie i daj jej zyc.
@mirko_anonim: starasz się być lepszy czyli co? O co dokładnie chodzi, że jesteście grubi? Ty jesteś zadbanym chadem 10/10 a ona 2/10? Trochę więcej konkretów, bo ciężko ocenić.
#latwogang Ale tak bez jaj - na c--j takie dziady kamerują tego łatwoganga? Przecież to nie ma sensu jak kamerowanie fajerwerków na sylwestra albo koncertu komórką - i tak się potem tego nie ogląda.
Zmarnowałem sobie życie, mam kobiete która uważa że w życiu najważniejsze jest jedzenie, ma paskudnie dominujący charakter
Można się zakochać i nie zauważyc. Ja teraz widzę jej manipulacje, zagrania na poczucie mojej winy. Mam babe przy której tracę cała energię i radośc życia. Nie mam już siły. Ciągle coś je albo by zjadła, oczywiście sam szajs lody czipsy i inne gówna. P-----------c 300 PLN w knajpie to żaden problem. Za to na bluzkę lepsza niż z marketu nie ma.
Wypada się rozstać a to po prawie 10 latach nie jest łatwe. Czy jestem idealny oj nie, ale ja się ciągle staram być lepszy a ona ma wywalone na wszystko.
Pisze tu bo nie mam do kogo, chyba mi wstyd do kogoś znajomego.
Uważacie na siebie mircy, nawet wygryw może być przegrywam.
#zwiazki #dieta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi