Aktywne Wpisy

Robię o wszystkich notatki żeby wiedzieć, komu nie odpisywać.

annlupin +19
misiek po czwartej nad ranem
źródło: annlupin6700009
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: annlupin6700009
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Do 25 roku zycia nie bylem nigdy w zadnym zwiazku, to byl jakby jedyny element ukladanki, ktorego mi brakowalo w zyciu. Byłem przyzwyczajony ze wszystko robie sam, zyje sam, czulem sie z tym zle. Poznalem fajna dziewczyne i na poczatku bylo super, tak teraz po 2 latach stwierdzam, ze ja sie chyba nie nadaje do zwiazkow. Nie potrafie sie zaangazowac, nie wiem czy to po prostu jakis kryzys i gorszy okres partnerstwa, ale duzo bardziej wole spedzic sam czas po swojemu, niz z druga polowka. Czuje sie przytloczony tym ciaglym spotykaniem sie, mimo ze widzimy sie okolo 2-3 razy w tygodniu, wiec nieduzo. Wiadomo nie zawsze cos robimy, czasem po prostu siedzimy w mieszkaniu i tyle, a ja tylko odliczam czas az dziewczyna pojedzie, bo nie chce mi sie z nia siedziec xd Nie wiem czy to po prostu nie ta partnerka, ale chyba w kazdym związku dochodzi w pewnym momencie do znudzenia soba?
#zalesie #zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: w każdym związku trzeba pracować nad związkiem i dbać o niego. To nie jest dane raz na zawsze. Zresztą, z opisu wprost wynika, że to nie była relacja tylko jakieś zauroczenie i fascynacja sobą. Przeminęło i męczysz się. Wcześniej rżnęliście się jak króliki, ale to też się znudziło. No i na tym nie zbudujesz trwałej relacji.
Zamieszkajcie razem, to
@mirko_anonim: może ona też nie chce tyle czasu z Tobą siedzieć, ale oboje myślicie, że tak wypada ( ͡º ͜ʖ͡º)
Generalnie to, że ktoś jest w związku, oznacza że ma u swego boku kogoś, kto jest obecny i towarzyszy mu w życiu. Możesz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
7 lat juz jestem szczesliwym singlem. A ona sobie fajnie ulozyla zycie :)
Sa ludzie ktorzy sa samotnikami
podgnite xD
@mirko_anonim: nie zgadzam się.
A gdzie w tym wszystkim miejsce na uczucia autora? To on napisał wpis, on ma problem, a zamiast realnej pomocy czy rady, cała uwage skupisz na kobiecie. Jak zwykle to ona jest ważniejsza. Potem dziwimy się artykułom o „epidemii samotności mężczyzn” i podobnych tematach.
Dlaczego ma zostawić kobietę tylko po to, by „ułożyła sobie życie z kimś innym”? A on sam