Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SzubiDubiDu +95
Ja mam jedno pytanie: CO SIĘ STAŁO Z DEMOGRAFIĄ WŁAŚCICIELI BMW?????
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
Dawniej typowo spotykanym kierowcą BMW to był sebix czy inny dresiarz łysa pała.
Aktualnie najczęściej za kierownicą bmw widzę jakieś Grażynki lat 40 lub alternatywki.
#motoryzacja
źródło: beemiarze
Pobierz

No dobra. BK2 podniósł ceny nieruchomości o 30-50%, ale to było 2 lata temu. Program jest zakończony, kto miał kupić mieszkanie z tym programem to to zrobił, ale co teraz? Przecież Ci których nie było stać aby kupić mieszkanie w 2023, czy to z BK2 czy bez, to przecież dzisiaj, w 2025 tym bardziej ich nie będzie stać skoro cena m2 tak wywaliła w kosmos.
Czy rynek powinien teraz przystosować się do aktualnych możliwości finansowych Polaków, a więc ceny powinny spaść? Wytłumaczy mi ktoś jak to działa, bo ja ekonomistą nie jestem.
#nieruchomosci #bk2 #kredyt #kredythipoteczny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@cartman_troll: Gdzie?
@mirko_anonim: powoli spadają. A tam gdzie nie spadają, to mega zastój na rynku. Podczas, gdy u nas BK2 wywaliła ceny, u sąsiadów zachodnich ceny mocno spadły. Zobaczymy co dalej.
U nas mocno inwestowanie w nieruchomości od lat podbija popyt i ceny. Taka ciekawostka - 8 lat temu mogłes znaleźć mieszkania do remontu - teraz
@mirko_anonim: powinien tak jak napisałeś. Ale nie musi. Bo większość ludzi, którzy mają mieszkania nie musza ich sprzedawać, nie