Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Z każdego gówna da się coś wystrugać.

1. Nie trenujesz wystarczająco ciężko
2. Nie trzymasz diety, nigdy dobrze nie dociąłeś, jak dociąłeś zaraz się ulałeś.
Może Ci się wydaje, że te 8lat pracujesz, ale gdybyś skrupulatnie to rozpisał, to wyszłoby, że więcej razy były jakieś odpuszczania i wpadki, błędy proste do wyeliminowania niż rzetelna praca.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Brzmi dość nieprawdopodobnie, żeby po 8 latach mieć "marginalne" zmiany przez genetyke, raczej bym szukal przyczyny w diecie albo ćwiczeniach. Zacznij spisywac kazde powtorzenie, zeby wiedziec gdzie progresujesz a gdzie nie i kazda kalorie, probuj roznych splitow, roznego zakresu powtorzen, roznych cwiczen itd.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Przecież to jakiś absurd, albo chodziłeś i siedziałeś w szatni albo xuj wie co.
Po 2 latach już widać, że ktoś ładnie regularnie chodzi, niezależnie czy slimfat, endo, ekto, mezo.
Reszta lat to już tylko +exp i lv up.

nie wierzę, że masz genetyczne zaburzenia, gdzie nie następuję hipertrofia. chyba, że masz tak złą dietę, że jesteś ciągle na deficycie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeżeli zmiany są faktycznie marginalne, to jak przestaniesz chodzić to nic nie stracisz xD
Oczywiście warunkiem jest trzymanie michy, aby się nie zalać tłuszczem.
Poza tym masz też mnóstwo innych sportów, które rozwijają i wcale nie musisz nakładać nie wiadomo ile mięsa skoro niby tak słabo to idzie...
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieustraszony-aktywista-60:

Nie trenujesz wystarczająco ciężko

@Inozythol: albo na odwrót, w polskiej szkole treningu niepotrzebnie się romantyzuje zbyt ciężki trening - bo jak nie rzyga się krwią między seriami i nie wypełza na czterech kończynach po każdej sesji to już było za lekko.
Jako początkujący trenowałem ciężko, bo takie były porady broscience, każda seria każdego ćwiczenia na każdym treningu to był AMRAP na RPE 11 w formie rest pause, większość czasu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja tak ćwiczyłem i jednak coś zrobiłem, a tym bardziej formę. I dokładnie wiem o czym piszesz i nie jest to powód braku efektów. Jak ktoś tak ćwiczy to może mieć nieoptymalne efekty, albo mniej niż gdyby mądrzej ćwioczył.
Jak komuś się tylko wydaje, że ciężko ćwiczy, to wtedy może nie mieć efektów.

Masz nadwyżkę, większość serii jest do upadku, to nawet jeśli połowa serii kończy się niepowodzeniem w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieugięty-kartograf-1:

albo na odwrót, w polskiej szkole treningu niepotrzebnie się romantyzuje zbyt ciężki trening - bo jak nie rzyga się krwią między seriami i nie wypełza na czterech kończynach po każdej sesji to już było za lekko.

@mirko_anonim: jak widac po twojej puencie w koncu nauczyles sie
  • Odpowiedz
Poznałeś brutalna prawdę, silownia to w duzej mierze genetyka, wciskają ci kit, ze zle trenujesz, jesz i w ogóle źle oddychasz xd
  • Odpowiedz