Wpis z mikrobloga

Sami mówicie, że nie umiecie rozmawiać z ludźmi, fobie społeczne, nie lubicie "normickich" miejsc a z taką laską też trzeba iść poznać jej znajomych, wspólne grillowanie, wypady, poznawanie rodziców, jakieś wakacje, festiwale, itp.

@mirko_anonim: to by była motywacja do otwierania się.
  • Odpowiedz
Przecież sami pogardzili by brzdką dziewczyną czy taką która nie spełnia ich oczekiwań.

@mirko_anonim: jeżeli dziewczyna wygląda tak, że nie mają ochoty na kontakt fizyczny i kompletnie na nich nie działa, to przecież nie zaspokoi ich fizjologicznych potrzeb, więc związek z taką to jak białe małżeństwo ¯\(ツ)/¯

W randkowaniu nawet nie chodzi o wygląd tylko dopasowanie.

@mirko_anonim: W randkowaniu wygląd ma znaczenie. Dla obu płci. Tylko dla faceta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
optymistyczny-artysta-51: Przegryw to stan umysłu - szuka ideału i myśli tylko o sobie. Laska ma być w niego wpatrzona i robić wszystko dla niego... a on będzie się nad sobą użalał, on nie jest niczemu winny... Poza tym każda kobieta jest zła i wyrachowana... Chcę tylko kasy i Chada... Szkoda tylko młodych chłopaków, którzy w to uwierzą i zakładają, że znaleźli prawdę o objawioną.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
dumny-sędzia-32: No bo to ma być ładna dziewczyna, która go będzie znosić. Pocieszać i znosić jaki on jest życiowo nieporadny, jaki smutny, jaki zgryźliwy, jaki skąpy, jaki nudny, jaki brzydki, a ona będzie zawsze ponad to i będzie go ustawicznie głaskać i pocieszać jak idealna…

mama. !ukryty tekst
  • Odpowiedz
@Zwierz33: Idealnie pokazujesz podwójne standardy o których pisze OPka.

Przegryw jest brzydki: chlip chlip polki sa wybredne i puste i przez mój wyglad jestem odrzucany.
Baba jest brzydka, przegrywy: HAHA BRZYDKA BABA HAHA
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
konsekwentny-szermierz-12: Nie, dziewczyna nie musi być ładna, po prostu nie może być 100 kg wielorybem z dziećmi. To dziewczyny szukają Chada, top 5% facetów, i narzekają, że są samotne. A ta samotność wygląda tak, że dziewice praktycznie nie istnieją, za to jest mnóstwo prawiczków, bo brzydka kasjerka z Żabki, która ma podły charakter, nie da się zaprosić na randkę bo przecież jak to tak iść na randkę z facetem który ma
  • Odpowiedz