Aktywne Wpisy
nicspecjalnego +730
Ktoś powinien wreszcie wziąć się za konkursy organizowane dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, zanim dojdzie do prawdziwego nieszczęścia.
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i

turbo7 +205
Hot dog za 16 zł, ale s-----l pyszny był
źródło: 20251212_142545
Pobierz

@mirko_anonim: pressing [x] to doubt.
A, i uważaj gdy nagle "dbanie o siebie" wróci i to mocno.
ten problem nie zniknie i w przyszłości rozwali wasze małżeństwo. najlepsze co możesz zrobić to działać teraz gdy temat jest ciepły i jeszcze nie wszystko stracone.
Jak jesteście w związku to - uwaga, uwaga - też musicie dbać o swoją partnerkę xd Ja wiem - shocker. Ale kuźwa taka jest prawda.
Ściągnij z niej jak najwięcej obowiązków, stwórzcie plan działania, np. 2h tylko dla niej w Pon/śr/ pt i niech idzie na siłownię/basen.
Czy razem gotujecie sobie zdrowsze potrawy? Czy razem chodzicie na spacery? Czy się wysypiacie?
Dziadkowie
@mirko_anonim: Po pierwsze, jej dbanie o siebie to nie jest "Tylko pochodzenie na siłownię", to też dbanie o to aby być pociągająca dla partnera.
A to już jest trochę większy problem, bo zaniedbywanie partnera wiemy jakie ma konsekwencje.
Ale do tego dochodzi druga strona medalu. W związku dwie osoby radzą sobie z problemami.
@czescmampytanie: bo zazwyczaj to kobiety wiecej w domu i przy rodzinie ogarniaja?
@mirko_anonim: sugestia rozwodu z orzeczeniem winy, a