Aktywne Wpisy

Codon +80
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

Damianowski +64
"Wardęga na pogodzenie się z Wersów nawet się umył" xD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD
Swoją drogą trochę aż dziwne że cisza trochę na mirko o tej akcji.
Ludzie wpłacą. Influ się tam godzą itp.
A tutaj zawiść typu "szkoda sąsiadów" itp XD

Pozwólcie że opiszę swoją sytuację. Mianowicie jak nie trenuję siłowo powiedzmy 2 -3tygodnie (chociaż czasami to co opiszę zaczyna się nawet po tygodniu) to moje ciało zaczyna się buntować. Czuję jakbym z każdym dniem tracił trochę czucia w mięśniach, do tego moje stawy zaczynaja dawać o sobie znać. W skrócie czuję się jakby moje ciało było chore. Jak terenuję regularnie to oczywiście czuję się świetnie.
Czy to jest wytłumaczalne z medycznego punktu widzenia? Czy przez 17 lat trenowania na siłowni przyzwyczaiłem swoje ciało tak, że może funkcjonować tylko w środowisku ciągłego ciągłego bodźca, zakwasów, regularnego zmęczenia, a nawet bólu (takiego pozytywnego po mocnym treningu) i teraz jak ono nie dostaje tego przez 1-2-3 tygodnie to już zaczyna się degradować? Czy teraz już do końca życia będę musiał trenować, bo inaczej moje ciało obróci się przeciwko mnie?
#silownia #medycyna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
regularny trening jest dobry dla stawów bo ich używasz, regularny trening to też regularne zwiększanie przepływu krwi przez ciało co jest korzystne dla wszystkich struktur, prawidłowo i sensownie wykonywane ćwiczenia to też samo w sobie rozciąganie i mobilizowanie mięśni
do tego jak trenujesz regularnie to twoje mięśnie są zwyczajnie stale bardziej ponapinane niż jakbyś nie trenował przez co trochę chronią i odciążają
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta