Aktywne Wpisy

PinezkaSwiata +20
Ja p------e, przecież te nowe modele plus generalnie narzędzia, agenci ai, budowanie instrukcji AI i tzw. skilli. Coraz więcej kontekstu ai pamięta... Przecież za 3-4 lata będziemy całkowicie w innym miejscu jako świat pod tym względem - i niestety niekoniecznie lepszym. Coś czuję że bezrobocie d--------i w Polsce lekko do 10-15%. Poleca white collar a potem usługi.
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Branże budowlane też dostaną po p-----e bo nie będzie komu budować / remontować.
#programista15k
Zgadzasz się ze mną?
- Tak 42.7% (94)
- Nie 57.3% (126)

breakdown1 +7
Dobra przyznawać się, ile wrzucacie w kosmiczna dziewicę, jeśli już coś wrzucacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja myślę 500$
#gielda
Ja myślę 500$
#gielda

Dalej nie czytam. Bait -2/10.
Bo jest za mało osób 160-165cm by opłacało się ich trollować.
Taki młody Tom Cruise był uważany za najprzystojniejszego faceta na globie. Wg wykopu stoi niżej od nastolatków z bananowego liceum dla oskich.
Chłopie ty zaprzeczasz nauce i tzw. chłopskiemu rozumowi naraz
@dochodek Tom Cruise to hollywoodzki aktor typie - to jedyna opcja dla niskiego zeby być atrakcyjny - poza tym ma charyzmę, mordę, talent, kupę kasy - nie porównuj - zreszta on był za takiego uważany w latach 80-90
Zwykły facet 160-170 cm ktory ma powodzenie u lasek to jest ewenement - zazwyczaj musi mieć twarz czada i jeszcze charakter
@Marian_Pe: słuchacie bełkotu Karyn kiedy wam pasuje pod tezę. Ja to odczytałem jako cope starych śmietników, które dla Cruisa są częścią krajobrazu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Oczywiście, niski wzrost nie robi z ciebie incela z automatu ale musisz nadrabiać innymi cechami i nie możesz przebierać w partnerkach. To, co wzrostak dostał od losu za free, Ty musisz wypracować na siłowni, statusie, albo w
źródło: temp_file3904080850935159072
Pobierz