✨️ Jak wziąć udział w skupie akcji CD Projekt?Ⓘ Jak wziąć udział w skupie akcji CDProject? Mam parę akcji na xtb a skup prowadzi Trigon. Jestem 1,5 roku na giełdzie i nigdy nie brałem udziału w skupach także za pomoc z góry dziękuję:* #gielda
@mirko_anonim: Skup akcji polega na tym ze spolka cd projekt kupi swoje własne akcje. A ty jezeli chcesz wziasc w tym udzial to wchodzisz na xtb i sobie kupujesz akcje samemu tak jak dotychczas
✨️ Autor wpisu (OP): @Talarsson czyli to nie jest tak jak myślałem? - zgłaszam ze sprzedam 20 akcji po 300 i jeśli to będzie dobra oferta to biorą albo nie? Bo tam coś było że mają na to budżet ileś milionów i do maksymalnej ceny jednostkowej 450
@mirko_anonim: A czemu mieliby kupić od ciebie za 300 jak na rynku akcje stoją po 250? XD Po prostu robią skup w różne dni po każdej cenie nie większej niż 450 zł
niezależny-przeciwnik-25: Ostatni wpis na #100perfum pochodzi z 2020 roku. W 2024 dałeś słowo, że po majówce wrócą nowe recenzje. Tymczasem zbliża się już 2026, a nadal nic się nie pojawiło. Dlaczego? @KaraczenMasta odp wazne i odp pilne
Przez 5 lat tyle zapaszków wyszło, że nawet nowe wersje tych nowych powychodziły jak jpg Le Male Elixir i Elixir absolu nowe erosiki, nowe blue de chanele, savarze itp itd a ja nie
Jak wziąć udział w skupie akcji CDProject? Mam parę akcji na xtb a skup prowadzi Trigon. Jestem 1,5 roku na giełdzie i nigdy nie brałem udziału w skupach także za pomoc z góry dziękuję:*
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Po prostu robią skup w różne dni po każdej cenie nie większej niż 450 zł
Przez 5 lat tyle zapaszków wyszło, że nawet nowe wersje tych nowych powychodziły jak jpg Le Male Elixir i Elixir absolu
nowe erosiki, nowe blue de chanele, savarze itp itd a ja nie