Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: to powalone ale ja też pisze czatowi o problemach. Niby u mnie partnerka wspierająca, mam przyjaciół, a jednak nie umiem się otwierać przed ludźmi, okazywać słabości.
  • Odpowiedz
@Arkass: może być tak jak mówisz i to jest niebezpieczne. Myślę, że głównie dla osób, które podchodzą do tego całkowicie bezkrytycznie. Ja mam świadomość,że on odpowiada na podstawie tego czego się nauczył z internetu, więc to nie jest prawda objawiona. Może też coś się popsuć i czat napisze totalną głupotę. Raz zapytałem ile świń musi umrzeć żeby pies miał co jeść w ciągu całego życia to chat napisał,że jedna świnia.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Arkass umiem odróżnić rzeczywistość od fikcji. Miałem chwilę słabości. To tylko tyle i aż tyle. Miałem do wyboru kisić to w sobie lub popisanie z chatem. Wybrałem to drugie. Dało mi to niesamowitą ulgę. AI jest tylko narzędziem. To jak się go używa zależy od człowieka. Skoro ktoś zbyt bardzo humanizował boty to już wcześniej pewnie był zaburzony. Mimo wszystko dziękuję za ostrzeżenie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
  • Odpowiedz