Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +171
Leżę se już
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
źródło: image_picker_D633F41E-DADF-49D6-A354-A57FD9B0F491-74472-000007F3F689D65F
Pobierz

Czy macie dużo bezdzietnych znajomych? Ja chyba żyję w jakiejś bańce, bo praktycznie wszyscy z mojego otoczenia (35+) mają dzieci. Tymczasem ponoć demografia leży, dzieci się nie rodzą. Nie to, że nie wierzę w te statystyki, po prostu akurat wokół mnie prawie same dzieciate pary.
Jakie są wasze obserwacje?
#demografia #dzieci #rodzicielstwo #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Moja przyjaciółka 33 lata wciaz singielka... Z męża kolegów też sporo singli 30+
Chłopów było 20 i jeszcze żaden sie nie ożenił ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kacappylon jak już ktoś decyduje się na dzieci to zazwyczaj robi dwójkę
U mnie prawie nikt nie ma dzieci z lvl 33+, jest kilka par które odniosły nawet w miarę przyzwoity sukces w życiu, mają warunki finansowe i mieszkaniowe, i mimo to czekają z dziećmi.
W klasie z LO jest 6 dzieci na 26 nas. Jeszcze jest kilka lat, ale narazie to wygląda tak jak mówią.
Ktoś z wykopu wrzucał kiedyś
Ja nie mam dużo znajomych, ale takich najbliższych po 30 mam trzech:
1) pierwszy ma dwójkę dzieci
2) drugi by chciał mieć i ma z kim, ale co z tego będzie to się okaże
3) ma z kim, ale nie ma i nic o tym nie gada
@mirko_anonim: no tak znajomi sparowani mają 2 dzieci, a połowa to single z 0 dzieci... wychodzi dzietność 1,03, zgadza się.