Aktywne Wpisy
bulba1605 +762
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +27
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Po latach oszczędzania, stoję w końcu przed perspektywą wzięcia kredytu na zakup mieszkania. Sęk w tym, że większość pieniędzy mam już odłożone. Mieszkanie znalezione, wszystko fajnie, sprawdzam sobie kalkulator żeby wyliczyć orientacyjną kwotę kredytu, a tu zonk - nie mogę ustawić pełnej kwoty, tylko max 80% ceny nieruchomości. Wiem, że to nietypowe, bo większość ludzi jest w odwrotnej sytuacji, ale czy w takim wypadku pozostaje mi jedynie kredyt gotówkowy, czy mam jakieś inne opcje?
#kredyt #kredythipoteczny #mieszkanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: Zrzut-ekranu-2025-10-07-153231
Pobierzbierzesz kredyt a potem sobie nadpłacasz ile chcesz
tym se możesz podbić kwotę kredytu, i wtedy twój wkład własny łatwiej zmieści się w limicie jak jakiś bank ma np. to 80%
tylko potem będziesz musiał faktycznie wykończyć to mieszkanie
@mirko_anonim: To nie jest kalkulator, tylko narzędzie marketingowe. Służy do uzyskania kontaktu do potencjalnych klientów. Zwykle nie pokazuje prawdziwych ofert i informacji.
Większość banków nie ma ograniczenia wielkości wkładu własnego, może on nawet wynosić 99% ceny nieruchomości. Czasami występuje ograniczenie minimalnej kwoty kredytu np. nie może być niższa niż 100 000 zł.