Aktywne Wpisy
Mirki co myślicie o modleniu się?
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
Ogólnie to jakimś zawziętym katolem nie jestem, nie wiem nawet czy wierzę w jakąś siłę wyższą, raczej nie jest to coś naturalnego dla mnie. Ale ostatnio są takie momenty w życiu w których po prostu dobrze jest usiąść w ciszy a monolog wewnętrzny zamienić na „jednostronny dialog”. Nawet na chwilę się odkleić od rzeczywistości, wmówić sobie, że możesz komuś narzekać na świat, zrzucić z siebie odpowiedzialność
źródło: IMG_0514
Pobierz
annlupin +11
wszyscy śpiom to nikt nie zobaczy nom
źródło: annlupin009876
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
zyjemy w kraju z wolnym rynkiem. nie podoba sie? nie placisz. jak sie nie podoba wystarczajacej ilosci ludzi to biznes upada. a skoro nie upada, tzn, ze sie podoba. a jesli jest tak super dochodowy to powinna sie zaraz znaleźć konkurencja. nie ma? tzn ze nie jest az tak wspaniale.
wiec jak ktos chce
nocna prohibicja też ok, nie? Przecież jak ktoś chce się truć to niech się truje, no chyba że przez "przypadek" będziesz wracał z rodziną z wigilii i jakiś pijany typ was przejedzie to wtedy niefajnie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Czy to legalne?
A jeśli ktoś nie ma gotówki to jak sprzedawca odmówi sprzedaży produktu to będzie miał problem? xD
PS. Wolny ryneczek i kapitalizm to taka sama utopia, albo i nawet większa od komunizmu xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: będą niskie raty to będzie większa zdolność to będzie więcej kredytów czyli drukarka czyli inflacja. Ludzie to już jakiś czas temu załapali. Ty
zaloz swoja kawiarnie, oferuj konkurenycjne ceny, będziesz mial tlumy drzwiami i oknami. czego nie rozumiesz?
@mirko_anonim: ale co, ludzie maja isc i manifestowac przed knajpami gastrojanuszy czy moze podpalac im knajpy? Bo nie rozumiem. Ja jak widze takie ceny, to po prostu nie kupuje. I tyle.
Nie bede mowil ludziom, na co maja wydawac pieniadze, bo to ich sprawa, a nie moja. Jezeli chca wydawac na kawe 25pln, to niech sobie wydają. Ja tyle nie wydam, mimo ze bez
@mirko_anonim: w sensie zajebista?
źródło: st,small,507x507-pad,600x600,f8f8f8
PobierzNaprawdę ktoś myśli, że wszyscy restauratorzy są w zmowie, żeby golić naiwnych?