Wpis z mikrobloga

✨️ Czy perfumy naprawdę przyciągają kobiety? Ⓘ
Jak pisałem, że kupuje perfumy, aby podrywać kobiety to mi na tagu pisali, że to tak nie działa.

Skoro nie, to jak wytlumaczycie to nagranie, na którym gosciu się wypsikał i laski same do niego leciały?? no własnie

#perfumy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Czy perfumy naprawdę przyciągają kobiety? Ⓘ
Jak pisałem, że kupuje ...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to mi na tagu pisali, że to tak nie działa.

@mirko_anonim: pytanie kto napisał XD Oczywiście że są zapachy z kategorii crowdpleaserów, tak samo że mitem jest to, że każdy na świecie psika się tym samym, biorąc pod uwagę że dużo osób nie używa perfum, pomijam psikanie ich w solidnej dawce by było coś czuć. Kobity lubią zapachy typu Code Parfum albo SWY ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): .

pytanie kto napisał XD

Lepiej zapytać, kto by tak nie napisal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadaj to pytanie na tagu, tak za miesiąc jak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
tolerancyjna-sojuszniczka-59:

Skoro nie, to jak wytlumaczycie to nagranie, na którym gosciu się wypsikał i laski same do niego leciały?

Rozumiem, że ten wpis to trolling?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): To przykre, że musisz uciekać się do atakowania innej osoby, która ci nic nie zrobiła, a w dodatku pewnie ma kilkukrotnie większą kolekcję perfum niż Ty i wypróbowała ich znacznie więcej xD Do tego facet rozumie, że taki Aventus to cena wywindowana głównie przez markę i marketing i że nie warto przepłacać za perfumy, a przecież to jest wasze motto na tagu, nie?
@Pietruchoowy żałosne, pozdro
  • Odpowiedz