Aktywne Wpisy

Piottix +823
Boli mnie że jakieś popularne grupki celebrytów oddają 0,01% swojego miesięcznego dochodu charytatywnei i wszyscy biją im brawo. A kiedy ja oddaje połowę w podatkach i ledwo wiążę koniec z końcem to nikt plusa nawet nie da
#latwogang
#latwogang

OddajButa123 +674
364 dni w roku influencerzy jebia panstwo na "optymalizacji podatkowej" i innych wymysłach, ale wystarczy ze raz na rok wpłacą jakieś grosze na zbiórke i fajnopolacy klaszczą uszami z radości.
Ten kraj to raj dla wszelkiej masci cwaniakow - influenserow, deweloperow i politykow
#latwogang #bekazlibka
Ten kraj to raj dla wszelkiej masci cwaniakow - influenserow, deweloperow i politykow
#latwogang #bekazlibka

Portfolio ma jakikolwiek sens pod rekrutacje na junior/mid fronta? Czy rekruterzy biorą to w ogóle pod uwagę i można się tym wyróżnić? Mam trochę ponad 3 lata expa w małym SH (~10 osób) i szykuję się do zmiany pracy. Stack to głównie Next.js, Wordpress/Woo i sporadycznie backend w PHP/Expressie. Zastanawiam się też czy dobrze zrealizowane portfolio z ciekawymi projektami, o których potrafię opowiedzieć są w stanie zrekompensować ewentualne kiepskie technical interview.
#hr #it #programista15k #frontend
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim